Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha nem jövök be...

Mit tegyek ha nem jövök be egy csajnak, de nekem nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
van egy lány aki már évek óta tetszik,szoktam neki irogatni fészen,valamikor találkozok is vele véletlenül nagy ritkán,de nem vagyok neki szinpatikus.Pedig normálisnak tart engem,de egyszerüen nem tud változtatni az érzésein,mert neki is tetszik valaki,de az a valaki pedig őt nem veszi észre,ezért nem tud engem kedvelni se,nemhogy szeretni.már minden érzésemet elmondtam neki amit érzek iránta.Mégis mit mondhatnák még neki?
2013. dec. 12. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lépj tovább
2013. dec. 12. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Biztos tetszel neki...
2013. dec. 12. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
semmit,ezt már buktad.
2013. dec. 12. 17:05
 4/14 A kérdező kommentje:
van amikor csak tetszik valaki, mert jó csak meg minden,de amikor szeretsz valakit akkor azt akarod h ne legyen szomoru,fel akarod viditani,és a lényeg h azt akarod h azért legyen jó kedvü mert vele vagy.Na ezt akarom én is,csak boldoggá akarom tenni.De nem hagyja
2013. dec. 12. 17:09
 5/14 anonim ***** válasza:

nem,nem azt akarod h azért legyen jókedvű mert vele vagy.

Ha szereted akkor annak is örülsz ha úgy boldog h nem vagy vele...

2013. dec. 12. 17:18
 6/14 A kérdező kommentje:
nem adom fel:igazad van,de ha valaki mással boldog az nekem nem jó :(
2013. dec. 12. 17:21
 7/14 anonim ***** válasza:
ez tény, kicsit paradox is a helyzet de ha ilyenkor látod h boldog és ennek valahol te is tudsz örülni,akkor szereted igazán.
2013. dec. 12. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:

De most akkor szerelmes vagy, vagy tetszik?

Ha tetszik, akkor lépj tovább, mielőtt szerelmes leszel, ha meg szerelmes vagy, akkor várj, de addig legyél mindig mellette, csak elfelejti a hapsit. Mióta tetszik neki?

2013. dec. 12. 17:30
 9/14 A kérdező kommentje:
de nincs senkije csak bele van esve valakibe reménytelenül,énmeg ő bele,ugyhogy ez nem valami jó helyzet
2013. dec. 12. 17:30
 10/14 A kérdező kommentje:
már régóta tetszik,de csak most döntöttem ugy h közlöm vele.De hát minden csajnál ez van h mindnek tetszik valami beképzelt fickó.És akkor aki meg igazán meg tudná becsülni a lányt,azt meg emberszámba se veszik
2013. dec. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!