Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért minden pasi ilyen?!

Miért minden pasi ilyen?!

Figyelt kérdés

Jó, tudom, bocsi, ismét az általánosítás... Tisztelet a kivételnek! Mostanában azt vettem észre, hogy a fiúk egyre inkább olyanok, hogy huu... Kezd belém szeretni, mondom még neki, hogy mennyire szeretem, meg milyen szép és ha már a lány is elhiszi, hogy szereti a pasi, biömmm.... pffff.... Kap egy kib*szott nagy pofont(persze átvitt értelemben) és elkezd más lányokról beszélni... :O Mi ebben a jó?! Miért csináljátok ezt?! :( :/

U.i.: Mielőtt vki elkezdené, hogy ne itt panaszkodjak, üzenem: nem panaszkodásból írom, csak érdekel, hogy mi a véleményetek..

2013. dec. 26. 23:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
23:32-es, de én senkit se szeretek hitegetni, nem is csináltam és nem is fogom, soha
2013. dec. 26. 23:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha minden pasi ilyen, akkor üzenem, hogy nem kellett volna mindet kipróbálni.
2013. dec. 26. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Pár év és te is ugyanezt az ökörséget fogod játszani a pasikkal.
2013. dec. 26. 23:46
 14/20 A kérdező kommentje:
23:41-es, én meg üzenem, hogy nem próbáltam ki mindet, és egyébként is oda írtam, hogy tisztelet a kivételnek! ;)
2013. dec. 26. 23:46
 15/20 Missi_Key ***** válasza:
mert csak átlagosnak tart, de ha nincs jobb akk téged is megdugna
2013. dec. 26. 23:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez inkább a lányok szokása.. épp pont most is tudok rá egy 14 éves példát:) gusztustalan dolog..
2013. dec. 26. 23:52
 17/20 A kérdező kommentje:

23:47-es kösz >< De, azért van annyi eszem, hogy nem állok össze mindenkivel, aki szembe jön az utcán :))

23:52-es, tény hogy vannak ilyenek, de én tényleg nem csinálnék ilyen bunkóságot.. És mint mindig, most is vannak kivételek! :)

2013. dec. 26. 23:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudom hogy vannak kivételek, de ahogy te úgy én is általánosítok:D Mindenesetre átérzem a helyzeted.. és nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
2013. dec. 27. 00:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert nektek, a lányoknak az ilyen bunkók kellenek. Mert szerintetek kihívás, hogy járjatok az ilyenekkel. Tisztelet a kivételnek.
2013. dec. 27. 08:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Mikor ilyen karaktereket látok egy fiútól, hogy :$$ <33 stb., mindig elmosolyodok. 17 évesen mi már férfiként viselkedtünk, nem kisfiúként, egy lány elött meg különösképpen.

Mondjuk akkoriban nem is volt ennyi búza.

26, Férfi

2013. dec. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!