Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jóképű, facér 30asok merre...

A jóképű, facér 30asok merre töltik a szilvesztert? 22/L

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 22:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#23 vagyok.

Kérdező, ne foglalkozz az itt összegyűlt nőgyűlölő férfiakkal. (Akinek nem inge, ne vegye magára). Nyilván a kérdésed kihívó hangneme váltott ki ellenszenvet. Mellesleg nem véletlenül kérdeztem azt, amit.. kíváncsi voltam, hogyan vélekedsz a korodbeliekről és a válaszod alapján azt mondhatom, teljesen értem miről beszélsz. Én is ezért nem ismerkedem velem egyidősekkel, de még huszon egynehány évesekkel sem. Az egyik válaszoló azt írta, hogy pénz, stb. Nem, tudod nem erről szól az, ha valaki idősebb férfival jár, hanem arról, hogy ők szellemi és érzelmi szinten is többet tudnak nyújtani, mint egy tejfölösszájú :) Persze vannak a 'harmincasok' között is igazi bunkók. Csak hogy egy példát említsek, itt is rámírt egy nagyon udvarias férfi a következő szöveggel: "de megb*sználak :)" Remélem magára ismert.

2013. dec. 27. 21:56
 32/37 A kérdező kommentje:

23as: kar, hogy csak egyszer lehet ertekelni a valaszt. :-)

Teljesen egyetertek, ami a tinik es az erett ferfiak kozti ertelmi es erzelmi kulonbseget illeti. Persze ellenpeldak mindket kategoriaban akadnak, ezert igy van: nem szabad teljesen leirni a "kicsiket" sem. Orulok, hogy irtal es remelem felejthetetlen lesz a szilveszeretek! ;-)

2013. dec. 27. 22:15
 33/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) Neked is jó szórakozást és Boldog Újévet! :)
2013. dec. 27. 23:45
 34/37 anonim ***** válasza:

21:56 és Kérdező!

Hadd írjam le a saját tapasztalatomat, mi az, amit így 30 évesen látok. Igen, saját magamra tekintve valóban máshogy állok hozzá egy kapcsolathoz, mint 25 vagy 20 éves fejjel. Valóban mást adok, érettebben gondolkozom, mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt. Én sem azt nézem a nőben, amit 5-10 éve. ÉS ez alapvetően igaz a többi velem egy korban lévőre.

Viszont ami a Kérdező mondatai mögül felsejlik, az nem más, mint egy tipikus 22 éves lány gondolkodása. 22 éves korára a lányok és a fiúk már egy érettségi szinten vannak. Sok fiatal mondja, hogy ő érettebb a koránál (hogy miért mondja ezt mindenki magáról?). Hát nem. Messze van érettségben a 30-asoktól. Erős sarkítással, de a 22 évesek többsége ugyanúgy bulizni akar, nem pedig egy 30-as mellett letelepni. Ugyanúgy a külalakra figyel leginkább (lásd a kérdés kiírását), nem pedig a másik jellemére. Az ilyen idősebb pasikra "vadászó" lányoknak az a jó, ha van egy idős "pasijuk", aki megteremti nekik az egzisztenciát, és ők kényelmesen elszórakozhatnak, elkoktélozhatnak a csajokkal.

Félre ne érts, nem azzal van a baj, hogy szórakozni akar, vagy hogy így él, hisz ebben a korban mindenki ezt csinálja (én is ezt tettem). Csak sokan azt nem szeretjük, ha magas lóról vizet prédikálnak nekünk.

Hogy a Kérdező lenne pont a kivétel? Lehet. Akkor viszont vigyáznia kell a szóhasználatával, mert azok nem azt sugalják.

2013. dec. 28. 11:11
 35/37 A kérdező kommentje:
Nem tagadom, fontos szamomra a kulso....lehet, hogy emiatt masok felszinesnek vagy eretlennek gondolnak, de ezzel nem tudok mit tenni es valoszinuleg kesobb is igy lesz. Viszont amit a bulizassal kapcsolatban irtal, abban tevedsz. Ugyan neha beulunk valahova, de sokkal szivesebben olvasok, kirandulok, megkaptam mar a "koraven" jelzot is...szoval ezert nem is jovok ki annyira a korombeliekkel, hiszen teljesen mas az erdeklodesi korunk. Azert tettem fel a kerdest megis ugy, ahogy, mert nem tudom, hol mashol lehetne ismerkedni, ha a kornyezetemben csak fiatalabbak vannak.
2013. dec. 28. 11:50
 36/37 anonim ***** válasza:

#23. és 31. vagyok megintcsak

#34!

Igen, jól látod a helyzet állását, azonban azt kell, hogy mondjam, ez csak a felszín. Természetesen mindenki a nagy többségnél megfigyelt viselkedésminta alapján általánosít, így a pasik is. Bizonyára nagyon sok lány (csitri) van, aki csak azért szeretne ennyi idős pasit maga mellé, hogy lógathassa a lábát, de én már elég korán tudtam, hogy mit akarok az élettől, az pedig nem a 'kitartottság'. Nyilván egyeseknek kényelmes, ha a büfészakjuk mellett szórakozgatnak és még fizetik is nekik, de én soha nem vártam el (és nem is engedtem) egy férfinak sem, hogy akár egy fityinget is kifizessen helyettem. Én a saját fizetésemből fogok élni mindig, amelyet a tudásommal fogok megkeresni. Az már más, ha a jövendőbelimmel olyan intim viszonyban leszünk minden téren, hogy megengedhető például egy vacsi kifizetése, de az már nem is egy lapon emlegethető a kitartottsággal.

Másrészről nem minden korosztályunk belinek a "bulizás" a lényeg, szerintem az értelmesek tudják, hogy ez csak egy kiegészítő az életben, de nem erről szól... :)

2013. dec. 28. 18:00
 37/37 anonim ***** válasza:
43%
Privát buliban. Ha összefutunk, talán használlak. Nekünk jóképű 30as pasiknak ugyanis csak egy eszköz vagy, a szerelem gyerekeknek való. Megköszönheted majd ha megdöntünk téged.
2013. dec. 29. 04:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!