Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem nagyon lökött...

Csak szerintem nagyon lökött ez a lány?

Figyelt kérdés

Ide tettem, mert ezt a kategóriát nézik a legtöbben.

Külsőre átlagos (vagyis inkább átlagos alja), de a természete egész tűrhető.

Csak ritkán szomorú/hisztis, mindenről el lehet vele beszélgetni, van humora, ki lehet vele jönni azért.

Intelligens, de elég rosszul tanul.

Van egy két fura dilije. Imádja Edgar Allan Poe-t, Gyűrűk Ura és Trónok Harca fanatikus-olvassa is azt hiszem, és rá van kattanva mindenre, ami fantasy. Főleg a sárkányokra (Nem tudom, nem esik le neki, hogy nem léteznek?)

A zenei ízlése sem olyan, mint a rendes embereknek, főleg ilyen filmzene szerű zenéket hallgat, vagy kelta.

Teli van a laptopja ilyen fantasyvé photoshoppolt képekkel meg pillangókkal.

Nem hajlandó normálisan sminkelni (nem hiszem, hogy nem segítene rajta).

Meg van győződve róla, hogy ő egy művész, pedig csak rajzol, semmi más.

Már mindenki mondta, hogy változzon meg, de nem hajlandó, mert hogy ő ilyen. Fogalmam sincs, hogy csinálta, de van pasija.

2013. dec. 26. 19:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azt állítja, hogy ha nem is egy szépség van kisugárzása, és neki ez jó.
2013. dec. 26. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan amilyen. Nem értem honnan veszitek a jogot, hogy ítélkezzetek felette és eldöntsétek mit szeressen és mit ne.

Szerintem ti vagytok a lököttek nem a lány.

2013. dec. 26. 19:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Miért irigykedsz rá?..
 4/18 anonim ***** válasza:

Szip, szip... féltékenység bűzét érzem?

Sárkányok márpedig vannak. Hmph.

5/18 anonim ***** válasza:
Mi közöd hozzá hogy milyen? Már ne haragudj de mi jogon ítélsz meg valakit aki neked nem tetszik?....Van pasija, akkor mi a gond vele? Van aki szereti ezt, én ilyen srácot is ismerek aki sárkányos, meg rajzolgat állandóan stb...
2013. dec. 26. 19:53
 6/18 anonim ***** válasza:

Mit foglalkozol mással?

Mindenki olyan amilyen. Ha lökött és nem akarsz akkor nem állsz szóba vele.

2013. dec. 26. 19:53
 7/18 anonim ***** válasza:

És ez miért ez a kategória?

Amúgy meg zsák a foltját... bár szerintem nem rosszabb a mai partiribiknél, sőt fényévekkel jobb is.

2013. dec. 26. 19:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök király h a kiscsaj bevállalja a saját stílusát, ha fura akkor az..neki bejön..és 'láss csodát' még pasija is van ? :) Én sokszor nem vállalom a saját gondolataiamat és ez sztem rosszab, és nekem pasim sincs, de az emberek 100%-a szerint nem vagyok 'lökött'..:)szal..értitek...
2013. dec. 26. 19:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Mert szerethető, te. Mint egy tündér. A leírtak alapján olyan. Elégedett és ez neki jó. Szerintem a fantáziavilág sokkal szebb és jobb mint ez. A valós. Nekem is van egy kis rejtett világom. Annyi a különbség hogy nekem megvan a két világ közti határvonal. Néha elmosódik de ott van. Nem vagyok elégedett és túl tehetségtelennek tartom magam ahhoz hogy bármi lehessek. Rajzolok, írok, anyáskodóan elemzek... Semmit sem kiemelkedően.

Fogadd el hogy egy különc a világa miatt tud olyan érzékeny és elbűvölő lenni. Ne változzon meg...

2013. dec. 26. 19:58
 10/18 Tarnolf ***** válasza:

Miből gondolod, hogy ítélkezhetsz felette? Hallottad már azt a szót, hogy egyéniség? Tudod, amikor nem a népet követi, mint egy agyatlan birka... Nem hinném, hogy a csaj a lökött, inkább te. Meg szereti a fantasy-t...azért, mert misztikus lények és dolgok vannak benne, már nem szabad szeretni? Meg miért zavar, hogy szereti a Gyűrűk Urát, Trónok Harcát? Az meg, hogy olvassa még jó pont is, mivel ma marha kevesen olvasnak. Nem attól lesz menő valaki, hogy nem olvas... Filmzene meg miért zavar? Én is szívesen hallgatom mondjuk a Hobbit betétdalát, mégse néznek lököttnek, bár talán azért, mert körülöttem értelmes emberek vannak...-.-'. Egyébként a rajzolás is művészet, szerinted mi a festészet alapja például? :)

Ha ő ilyen akar lenni, ilyen, baromság ösztönözni, hogy változzon, ti csak be akarjátok építeni egy olyan társadalomba amihez nem akar tartozni, mivel akkor elveszítené az egyéniségét...gratulálni tudok csak nektek. Miért nem tudod békén hagyni őt?

Látom egód azért van, azt hiszed, aki nem olyan, mint mondjuk te, annak nem lehet senkije.-->"Fogalmam sincs, hogy csinálta, de van pasija." Azért, mert más az ízlése, mint neked, lehet pasija... Azt tudom ajánlani, hogy nézz szét magadban, gondolkodj azon, amit leírtunk (bár ilyen megnyilvánulással kétlem, hogy felfognád) és törődj a saját dolgoddal.

2013. dec. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!