Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van igazság abban, hogy a...

Van igazság abban, hogy a roma, néger, ázsiai pasik vonzóbbak és egzotikusabbak a csajok szemében mint a "szürke egér" magyar pasik?

Figyelt kérdés
csakmert, azt veszem észre, hogy minden csaj ilyen pasikat keres...
2013. dec. 26. 18:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Én egy dél-koreai származású srác vagyok, és hát tény, hogy népszerűek vagyunk a lányok körében, ennek örülök :D De azért nekünk sem olyan könnyű. Mármint az jó, hogy általában tetszem a lányoknak, pláne, mivel alacsony sem vagyok, és ha egyéjszakázós típus lennék, ezt nyilván kihasználhatnám, de nem vagyok az :/

Aki meg komoly kapcsolatot keres (mint pl. én), az mindig olyanokba fut, akik a származásod miatt érdeklődnek irántad, nem pedig azért, aki vagy, és ez így gáz :/ Pedig amúgy 3 éves koromban költöztünk Magyarországra, szóval engem nem sok minden köt Dél-Koreához. Az ilyen nagy Korea-fan lányokkal már nagyon óvatosan ismerkedek, mert a legtöbbet nem is érdekli, hogy konkrétan ki vagy, meg a belsőd, meg egy részükben az is benne van, hogy milyen menő mutogatni a barátnőiknek, hogy ázsiai pasijuk van... futottam már bele pár ilyenbe.

Na mindegy szal nem olyan egyszerű nekünk sem, ha komoly kapcsolatról van szó :P

19/F

2013. dec. 26. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Alfonzína akkor én az álmaid pasija vagyok :D úgy nézek ki mint egy kiba.szott viking :D A német főnőköm amikor meglátott elnevezett Thor-nak :D
2013. dec. 26. 18:57
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem is jobban is bejönnek a viking-típusú pasik :)

ezek a színesek valahogy nem vonzanak...

2013. dec. 26. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobban a latinos vagy a fekete pasik jönnek be :)
2013. dec. 27. 00:13
 15/19 anonim ***** válasza:
A romák,négerek nem jönnek be.Az ázsiai pasik közül van pár helyes de nekem leginkább a spanyolok jönnek be.
2013. dec. 28. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:
igen bejönnek az ázsiaiak, spanyolok, néger nem annyira, de van egy két helyes elvétve.
2013. dec. 29. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a fiúkra is lehetne mondani, hogy mindegyik ilyen meg olyan lányt keres. Szerintem ízlések és pofonok, nekem pl külsőre tetszenek az ázsiai srácok, de ez kb. annyit jelent hogy a nullánál egyel több eséllyel indulnánk, ez még semmi hátrányt nem támaszt a magyar fiúkkal szemben. Aztán ott a nyelv, ha nem itt él régóta, akkor nálam pl még ha meg is értetem magam mondjuk angolul, és ő is, akkor is nagyon fontos lenne a teljes, 100%os kommunikáció szóval(legalábbis amíg nem tanulok meg anyanyelvi szinten mondjuk angolul) a komoly kapcsolat megintcsak ki lenne zárva, ha nem 100%osan közös nyelvet beszélünk. Ráadásul sokan ezek közül a srácok közül ki is használják hogy népszerűek a lányok körében (pl ázsiai zenei bulikon), én meg pont nem olyan lány vagyok, szóval máris kevésbé szívesen közelednék egy ilyen fiú felé mert félnék hogy csak egy vagyok a sorban. Az más kérdés, hogy az ember idő után belefárad, hogy az itteni fiúk egy része is igencsak sablonosan választ barátnőt és ha valaki kicsit kilóg a sorból, annak nem sok esélyt adnak, vagy ellenkező esetben, csak azért kell mert úú extrém a külseje, de amúgy komolyabbra már nem... Bocs hogy hosszú lett, csak gondoltam lányként hozzáadom a véleményem a témához
2014. jan. 4. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Dik má béjövök?
2014. febr. 4. 13:34
 19/19 anonim válasza:
Valaki mondja már meg milyen az a magyar pasi mert szerintem nálunk aztán elég sok típus létezik van északi és van déli típus és még ázsai isi (turáni ).
2014. szept. 28. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!