"Tudd meg, hogy sok mindenre vevő lettem volna" Mit jelent ez?
Elkezdi ezt a csaj, aztán meg letiltott :D
Komolyan nem értem, hogy miért mondogatta akkor, hogy milyen menő vagyok, meg mennyire tetszem neki, meg mennyire nem érti, hogy más lányok miért nem rohannak sikitva utána, miközben UGYANUGY Ő NEKI SE KELLEK!
Ugyanis akkor nem mondta volna le a randit...
Én már unom ezt. Vagy kellek vagy nem, tessék eldönteni az elején. Nem pedig pellengéreztetni, hogy majd még bizonyitsak, hogy elég jó vagyok e (ja és mindezt egy átlagos nőtöl)!
de ha magyarázza, hogy milyne menő vagyok a szemében, meg hogy milyen jól nézek ki a szemében, akkor mi a RÁKÉRT nem lehet találkozni? Mert csinálta az a tipikus "hát nem tudom még biztosan kell e a pasi" tipusu CIRKUSZOLÁST!
Én azért GYÜLÖLÖM ezeket a helyzeteket, mert mégis mi az, hogy nem vagyok elég a nőnek ugy, ahogy vagyok, miért kell még 20%-ot rádolgoznom arra, ami vagyok (azaz a 100%-ra), hogy széttegye nekem? Miközben meg ő se hozza ki magából a maxot, elvárásai meg végtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!