Ismerkedési tanácsok?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy erőltetetten ismerkedem, alapból csendesebb tipus vagyok kevés önbizalommal. Sokszor úgy érzem hogy "meg kell szólítanom". Nem igazán tudom miről beszélgessek egy idegennel úgy hogy az érdekes és ne unalmassá váljon, amiből esetleg más is kialakulhat..2013. dec. 26. 15:46
1/6 anonim válasza:
Pont a lényeget nem írtad. Lány vagy?
2/6 anonim válasza:
ismerkedj olyan környezetben, ahol kényelmesen érzed magad és ne feszengj, legyél természetes
egy idő után már nem lesznek ilyen problémáid
3/6 anonim válasza:
Egy idegennel, kb semmiről. Téged nem tanítottak meg a szüleid, hogy nem állunk szóba idegenekkel?!
viccet félretéve, nem kell erőltetni, ha nincs mondanivalód akkor ne mondja semmit. Majd ha lesz olyan akik tetszik annál nem lesz ilyen problémád, mert kíváncsi leszel rá, és kérdezel + ő is tőled.
4/6 kismutyesz_ válasza:
Hát hogyan tudnád hogy miről beszélgess vele ha nem is ismered? Majd időközben rá hangolódtok egymásra úgyis jobbik esetben. Írj privátot ha szeretnél, szívesen beszélgetek veled . :)
5/6 A kérdező kommentje:
25F vagyok
2013. dec. 26. 16:13
6/6 anonim válasza:
tanulj be pár sablon kérdést, amit fel tudsz használni ilyen esetben. Legyen kifejtős kérdés, és ne eldöntendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!