Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet normális pasikkal...

Hol lehet normális pasikkal ismerkedni? :D

Figyelt kérdés
Akik szeretgetnének, meg tényleg komoly kapcsolatra vágynak. 20/L
2013. dec. 25. 23:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Itt minden csaj normális pasit keres, bezzeg élőben nem ez kell.
2013. dec. 26. 00:42
 22/31 anonim ***** válasza:
21#: Rossz helyen keresgéltek:D
2013. dec. 26. 00:45
 23/31 anonim ***** válasza:

Igen pontosan itt szórakozik ez a szerencsétlen marcipán94.

Ő a csaló gyerekek, a kérdező maga. Lehet neki írni, küld képet, egy kamu Facebook profilt aztán uccu neki megy az átb_szás!

2013. dec. 26. 01:10
 24/31 anonim ***** válasza:
Bocsi már foglalt vagyok, de barátkozásra nyitott vagyok ha tanácsra van szükséged:)
2013. dec. 26. 01:34
 25/31 anonim ***** válasza:
Kocsmában!
2013. dec. 26. 01:40
 26/31 anonim ***** válasza:

en t.kereső oldalon vagyok fenn , de ott is nehez mert a csajok izmos, autoja van pasikra buknak ,aztan koppanak !

Nehéz normalis lagyt talalni aki nem zülik es nem csábuk el egy pávanak ! :/

ja es 28f vagyok :)

2013. dec. 26. 05:56
 27/31 anonim ***** válasza:

Én példának okáért ilyen vagyok, mint amit a kérdésben is vázoltál, sőt még komolyabb is, de nem ismerkedek neten, szóval... itt nem. Meg aztán ez az oldal pont olyan, mint a Csillagok háborújában Mos Eisley: A galaxis leghitványabb söpredékének a gyűjtőhelye. :)

22/F

2013. dec. 26. 08:41
 28/31 anonim ***** válasza:

Neten biztos nem. En pl ha elmegyek haverokkal valamerre, elsokent felmerem a helyet, hogy uldogel-e valahol szep lany egyedul. Ha igen, indul a vadaszat... ha nem, varok szemezesig.

Amugy az altalad emlitett kategoriat majdnem teljesen kiirtottak a konnyuveru rib1k. Az osszes lany, akit szerettem, atvert, elhagyott, kihasznalt,... kell a tokomnek komoly kapcsolat. A szep lanyok ugyis rib1k, a csunyak meg sose erdekeltek :D

2013. dec. 26. 10:16
 29/31 anonim ***** válasza:
írj 20F:p
2013. dec. 26. 10:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Mindenhol, bárhol. És sehol sem.

Csak ki kell nyitni a szemeteket nektek is és nem csak előre nézni a vakvilágba meg azt a hülye telefont csesztetni.

2013. dec. 26. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!