Hol lehet normális pasikkal ismerkedni? :D
Igen pontosan itt szórakozik ez a szerencsétlen marcipán94.
Ő a csaló gyerekek, a kérdező maga. Lehet neki írni, küld képet, egy kamu Facebook profilt aztán uccu neki megy az átb_szás!
en t.kereső oldalon vagyok fenn , de ott is nehez mert a csajok izmos, autoja van pasikra buknak ,aztan koppanak !
Nehéz normalis lagyt talalni aki nem zülik es nem csábuk el egy pávanak ! :/
ja es 28f vagyok :)
Én példának okáért ilyen vagyok, mint amit a kérdésben is vázoltál, sőt még komolyabb is, de nem ismerkedek neten, szóval... itt nem. Meg aztán ez az oldal pont olyan, mint a Csillagok háborújában Mos Eisley: A galaxis leghitványabb söpredékének a gyűjtőhelye. :)
22/F
Neten biztos nem. En pl ha elmegyek haverokkal valamerre, elsokent felmerem a helyet, hogy uldogel-e valahol szep lany egyedul. Ha igen, indul a vadaszat... ha nem, varok szemezesig.
Amugy az altalad emlitett kategoriat majdnem teljesen kiirtottak a konnyuveru rib1k. Az osszes lany, akit szerettem, atvert, elhagyott, kihasznalt,... kell a tokomnek komoly kapcsolat. A szep lanyok ugyis rib1k, a csunyak meg sose erdekeltek :D
Mindenhol, bárhol. És sehol sem.
Csak ki kell nyitni a szemeteket nektek is és nem csak előre nézni a vakvilágba meg azt a hülye telefont csesztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!