Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha teljesen...

Mit csináljak, ha teljesen kedvtelen vagyok az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy úgysem lesz jó, tudom, hogy nem élvezném igazán. Ahogy a baráti társasággal szervezett "bulikat" is pár óra után megunom, egyszerűen kívülállónak érzem magam. Lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem végzem azt, amit minden korombeli végez, de valójában semmi kedvem hozzá. Viszont később meg megbánhatom, ha nem teszem. Más is volt már ilyen gondban? 23/F

2013. dec. 25. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd, majd ismerkedsz, ha érdekel valaki. Ne mások elvárásai miatt csináld, max magad miatt.

Meg erőltetni ezt úgysem lehet, szerintem.

2013. dec. 25. 23:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak azt érzem, hogy egy csomó problémám származna belőle, ha lenne kapcsolat...és nem örülnék neki. De később meg szenvedhetnék amiatt, hogy nem éltem ki magam fiatal korban...
2013. dec. 25. 23:28
 3/5 Költőnő? ***** válasza:

"Lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem végzem azt, amit minden korombeli végez, de valójában semmi kedvem hozzá. "

ez mi???

hát ha vmelyik életkor arról szól, h azt tedd amit csak akarsz, akkor EZ az!

2013. dec. 25. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ne erőltesd
2013. dec. 25. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne ismerkedj!

Az ismerkedés különben és kettő osztható!

1: azzal a céllal megyek buliba, hogy ma éjjel lefektetek egy vagy több nőt..csak a szexre hajtok a lelke nem érdekel!

2: barátnőt keresek és komolyan gondolom!

Ha az első érdekel ne parázzál rá.....vannak bizonyos szórakozóhelyek ahol könnyen kap az ember egy gyors numerát a mellékhelyiségben vagy a kocsi hátsóülésén és még csak meg sem kell erőltetni magad..nincs felelősség és következmény..reggel csak a büszkeség, hogy ezt és azt megcsináltam keményen és mekkora macsó állat vagyok :-)

2013. dec. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!