Kaptam karira egy Samsung galaxy mini 2 okostelefont, akkor most ezzel már csajozhatok sikeresen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 18:47
3/18 anonim válasza:
Köszönöm,hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt.
A válasz:nem.
4/18 anonim válasza:
A 14-16 éves lányok tapadni fognak az biztos.
5/18 anonim válasza:
Persze, buta kis picskat felszedhetsz vele biztosan.
6/18 anonim válasza:
hova gondolsz? egy minivel mit akarsz?:D
7/18 anonim válasza:
nem -.-"
Én p. magasról teszek arra,hogy milyen mobilod van...
16/l
8/18 anonim válasza:
A Samsung Galaxy mini 2 szeméttelepre való. Nem tudtad, hogy most a SG S4 a menő?
9/18 Költőnő? válasza:
nem mondhatom el senkinek....
10/18 anonim válasza:
Az nem tudom, milyen telefon, de nálam alapból azzal elvágnád magad, hogy hímnemű ember létedre "kari"-nak nevezed a karácsonyt.
Amúgy szerintem tényleg nem ezen múlik. Aki nyomi és béna, hiába van menő telefonja vagy akármije, aki meg sikeres az életben és a lányoknál egyaránt, akkor annak akármilyen vacka lehet, ugyanúgy jó lesz. De lehet, nem az én korosztályomra szól a kérdés, hanem a 10 évvel alattam járóknak, így elnézést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!