Egy Samsung Galaxy mini okostelefont akarok venni 20. 000 ft új, de viszont azt hallotam hogy ne vegyem meg mert nem jó a menüje ez igaz? Szerintetek jó telefon?
Elmondom a tapasztalatomat vele, használtan jutottam hozzá akkor volt 10 hónapos.
Vegyük sorra először a negatívumokat:
- ki-be kapcsolás esetén ami az sd kártyán van percekig tart neki míg észhez tér és beolvassa és használható
- wifi-je egy idő után ha párszor ki/be van kapcsolva kiírja hogy error
- befagyogat
- sok játékot nem bír el, akad (hozzáteszem, nekem van rajta kemény 4-5 azok is csökkentett verziósak de neki az is sok)
- viber programnál nem tudom viber hiba e, de szerintem kevés hozzá a telefon vagy fene tudja egyszerűen nem jön be a kép sem csak világít sötéten és csöng
- a képernyő villog és alig birom kezelni így a telefont mert mire megnyomnám nincs már mit
- abszolút nem is akarja érzékelni az ujjam néha
- újraindul magától
Jó hír viszont, hogy naturálisan viszont lehet vele telefonálni, általában. Nem olyan drága, és a hülyeségeit leszámítva azért elég jó. Bár már engem a sírba tesz néha.
nagyon jó telefon!:) nekemis ilyenem van ;) imádom.
szerintem nagyon jó telefon ahhoz képest hogy nincs sok extra rajta.nem bántam meg hogy megvettem! szerintem vedd meg!:) tuti teló.és most nagyon elterjedt mert már minden 3.-ik ember ember kezébe olyan van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!