Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és elkezdett udvarolni nekem egy 44 éves faszi. le akarom rázni és az utcán is állitott már meg.szoval légyszi segitsetek lerázni vmi jo dumával h fogja fel és hagyjon békén.2013. dec. 25. 16:58
11/13 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy jogosan féltenek a szüleid:/
12/13 anonim válasza:
erőszak után nem a féltéstől fogsz félni, hanem minden férfitól. jobb ha szólsz
13/13 anonim válasza:
Itt sírsz, hogy nem tudsz lerázni egy pasit, aki már többször is bepróbálkozott nálad, erre azt írod, hogy a szüleid túlzásba vinnék a féltésedet?? Ez most komoly?
Bocsánat, de tényleg. Szólj nekik, így megvédhetnek, vagy ha bármi történik, akkor tudni fogják, kit vegyenek elő. Mondd el nekik pontosan, hogy néz ki a pasi és hol állított meg az utcán. Próbáld meg kerülni azt a részt, vagy ne mászkálj egyedül. Jobb félni, mint megijedni. És inkább féltsenek most a szüleid, bírd ki, hogyha nem engednek el késő este vagy ilyesmi, nehogy utána meg egy életre szóló trauma legyen belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!