Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és elkezdett udvarolni nekem egy 44 éves faszi. le akarom rázni és az utcán is állitott már meg.szoval légyszi segitsetek lerázni vmi jo dumával h fogja fel és hagyjon békén.2013. dec. 25. 16:58
1/13 kendrazoltan válasza:
Pl.: "Legközelebb rendőrt hívok, maga pedofil beteg állat"
3/13 anonim válasza:
Szia!!Szerintem szólj a szülőknek.Legalábbis édesapádnak ,szerintem ő majd lerázza
4/13 anonim válasza:
mond neki hogy hagyjon békén...
mi a keresztneved?
5/13 A kérdező kommentje:
de attol félek ha azt mondom hh rendőrt hivok stb. h megtámad amikor egyedül lát egyszer hazafelé sétálva pl.
2013. dec. 25. 17:02
6/13 anonim válasza:
azonnal szólj szüleidnek
ugye nem Dóri vagy?
7/13 A kérdező kommentje:
nem nem dori vagyok
2013. dec. 25. 17:07
8/13 kendrazoltan válasza:
#4-nek...
Mi az, csak nem 44 éves vagy?
9/13 anonim válasza:
Szólj szüleidnek. Ha bármi történik veled akkor egyből őt fogják keresni, úgyhogy nem úszhatja meg, ezt elmondod neki is akkor nem mer majd megtámadni.
10/13 A kérdező kommentje:
de az biztos ha szüleim ezt megtudják tulságosan fognak félteni mert már most is tulzásba viszik
2013. dec. 25. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!