Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csajnak küldök egy...

Ha egy csajnak küldök egy karácsonyi sms-t, és ő már azt is írja, hogy boldog karácsonyt, meg boldog új évet, az azt is jelenti, hogy már újévre se írjak neki semmit?

Figyelt kérdés
ezért tette hozzá ezt is? Tudni illik, én nagyon akarom, ezelőtt pedig mindent megtett volna értem, de most kihalt minden érzés, úgy érzem. Akkor lehet emiatt írta a boldog újévet, hogy ne küldjek neki, akkor se semmit? 29\F 28\L
2013. dec. 25. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
bizony, jól látod
2013. dec. 25. 00:19
 2/10 A kérdező kommentje:
uűTuti,vagy csak vki unatkozik??
2013. dec. 25. 00:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Na ebbe volt helyesírási hiba bőven,de gyors akartam lenni :DDDDDDDDD
2013. dec. 25. 00:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Eltaláltad,bocsi...:)

16/l

2013. dec. 25. 00:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Minden csaj ekkora rbanc,még akiből ki sem nézné az ember,és szendének tűnik????????? :((((((((
2013. dec. 25. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
valószínűleg feladta, hogy téged hajtson. Ugye, most már rögtön érdekes?! Hát barátom, most bizony neked kell a csaj után menni, ettől független írj neki újévre, vagy legalább jan. 1-jén, hogy hogyan telt neki a szilveszter, vagy hívd el bulizni. Találd fel magad!
2013. dec. 25. 01:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Letiltottalak, udvariatlan vagy.
2013. dec. 25. 01:52
 8/10 A kérdező kommentje:
miért vagyok udvariatlan??????
2013. dec. 25. 01:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy nálad idősebb vagyok, le 16 éveseztél. A többit nem említem, ismerkednél.
2013. dec. 25. 02:20
 10/10 anonim válasza:
Szerintem írj neki, ilyenkor mindenki egyszerre kíván mindent, fel sem tűnik az embereknek. Lehet, hogy a lány csak taktikát váltott. A szíve mélyén még mindig tetszel neki, csak már beleunt, hogy mindig ő keresi a te társaságodat. Most rajtad a sor és ha tényleg akarod őt próbálj meg vele több időt tölteni. :)
2013. dec. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!