Miért kérdezik meg állandóan? Ez most a sláger vagy mi?
Figyelt kérdés
Hali, legtöbbször amikor elkezdek ismerkedni valakivel, fél órán belül jön a kérdés, hogy szűz vagy még(persze nem vagyok az)? Úristen... ez a mai fiataloknál most a menő vagy mi? Nem értem hogy egy átlagos beszélgetés, ismerkedéshez miért muszáj ezt feltenni....tiszta gáz szerintem.2013. dec. 23. 10:21
2/22 anonim válasza:
mert még fiatal vagy gondolom és éretlen emberekkel beszélgetsz.. 25 F
3/22 anonim válasza:
Nem tudom szerintem a menőséghez semmi köze nincs bár a mai világban minden megeshet én 17/f vagyok de nem szoktam kérdezgetni ezt ha akrja majd elmondja ha úgy gondolja mondjuk olyan már volt hogy nem kérdeztem de csak úgy jött hogy ő még nincs felkészülve az első alkalomra pedig még szóba se jött volna egy darabig :D .
4/22 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni hogy 20/f vagyok, és szerintem egyáltalán nem vagyok éretlen. Éppen azért kérdezem, mert eléggé durva hogy vannak akik másról sem tudnak rendesen beszélgetni...
2013. dec. 23. 10:23
5/22 anonim válasza:
én 21 vagyok és nem olyan fiatalokkal beszélek azok meg camozni akarnak folyton engem ez idegesít
6/22 A kérdező kommentje:
Én is korombeliekkel beszélgetek, és a kérdésben sem a 13-14 évesekre akartam kitérni hanem a 18+-ra
2013. dec. 23. 10:27
7/22 anonim válasza:
lehet nem vagy éretlen, de szöveget értelmezni nem tudsz az is biztos.. olvasd vissza mit írtam te zseni ..2es voltam..
8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem jól értelmeztem, azon kívül hogy te azokra értetted az éretlent, akikkel beszélgetek, olyan nagy baj hogy ezt a szót én a mondatomban magamra értettem? Hűha.... itt a világvége basszus.
2013. dec. 23. 10:31
9/22 anonim válasza:
Szerintem épp még lehetsz az is, mert most ezen mit kell fennakadni?
10/22 A kérdező kommentje:
Látom a gyakorikérdéseken vagyunk..... rendesen itt nem lehet álaszt kapni, vagy egy témát felhozni mert jönnek a trollok....
2013. dec. 23. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!