Ha egy srác azt mondja, hogy írhatok neki bármikor, akkor gáz, ha mindennap ráírok?
Figyelt kérdés
Mennyire szokták ezt komolyan érteni? 20L2013. dec. 22. 23:30
1/14 anonim válasza:
Ne írj mindennap, mert megfogod fojtani vele, inkább csak hébe-hóba írj. Ne lássa, hogy tepersz utána, mert kifogja használni és neked lesz rossz.
2/14 anonim válasza:
Írj rá bátran. Én örülnék, ha egyszer végre rám írna valaki.
3/14 anonim válasza:
Én nem írnék minden nap. Max hetente egyszer. Ha érdeklem úgyis keres.
24L
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak udvariasság.
Írj neki 2x-3x, de ha utána nem ír az azt jelenti, hogy nem keltetted fel a kíváncsiságát és nem szeretne veled beszélgetni.
5/14 anonim válasza:
Én annak mondok ilyet, akitől tényleg szívesen kapnék bármikor levelet.
6/14 anonim válasza:
Írhatsz neki bármikor. Szerintem ezt jelenti. Ha túl sokszor írsz neki az úgyis feltűnő lesz, ha zavarja. Például csak fél napokkal később válaszol, stb.
Amúgy nehogy már ennyire szégyellős légy. Legyél magabiztos!
20/F
7/14 anonim válasza:
ha épp akarsz valamit akkor írj, egyébként a milyen volt a napod kérdésért nem érdemes. Ha értelmes, úgyis észreveszi, hogy érdeklődsz, és ő is írni fog.
8/14 anonim válasza:
Amikor ezt mondta,remélem te rávágtad,hogy ő is írhat neked bármikor. :) Egyébként ne írj minden nap neki,öngyilkosság..tényleg csak néha. Várd ki,hogy ő rád ír-e.
10/14 anonim válasza:
Nekem pont fordítva volt én írogattam a csajnak, de kezdtem unni, hogy mindig én írok, úgyhogy abbahagytam, azóta se beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!