Hol szilveszterezzek? 16L
Figyelt kérdés
Lehet, hogy gáz, de egy buliba se hívtak meg, viszont otthon nem akarok szilveszterezni. Hívassam meg magam valahová? Vagy álljunk össze pár barátnőmnel, akik szintén nem tudják mit csináljanak?(ott viszont csak lányok lennének és úgy nem olyan jó, és amúgy sincs hozzá helyünk) Vagy így együtt vágjunk bele a Budapesti éjszakába? Nem tudtok esetleg valami jó bulit Budapesten?2013. dec. 22. 22:11
11/15 Dwight Schrute válasza:
szegény lány bulizni akar már végre és egyből qrva, aki mindenkit le akarsz szopni :D
12/15 anonim válasza:
szórakozó helyre ami normális nem fognak beengedni szerintem 16 évesen, legtöbb hely 18+os
senkinél se tudtok lenni? de am ha 5-6an lesztek akkor még panelba is elfértek akár:D
mi se tudjuk még a társaságommal hogy hol leszünk :D mert eddig semmi hely sincs :D, majd megint valami az utolsó pillanatba lesz
13/15 anonim válasza:
Ha bevagy rúgva akkor aztán édes mindegy, hogy 5 ember van ott vagy nyóócvan :D
14/15 anonim válasza:
amúgy igazuk van a többieknek, ennyi idősen még én is a barátnőimmel ugrabugráltam meg sunyiban ittuk a vodkát :D szóval várd meg, míg 18 leszel (legalább) ... ennyi idősen még nem is tudjátok ti értékelni az igazi, jó bulikat
18 L
15/15 anonim válasza:
Vagy inkább szilveszterezz a négyes metrónál, reggel nyolckor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!