Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben szilveszterezzek?

Miben szilveszterezzek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,házibuliba megyek.Kb 10-15-en leszünk,szóval nem egy nagyszabású.

Az alakom nagyjából olyan,mint Kim Kardashiané,kisebb mellekkel és fenékkel.A hasam viszont nem annyira lapos.

Mutatnátok olyan ruhákat,vagy összeállításokat ami szerintetek illik egy 16 éves lányhoz?

Köszönöm!

2012. dec. 11. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Szia.

Ez az összeállítás nagyon jó:

[link]

Nekem nagyon tetszenek az ilyenek. Lányos fiú vagyok s valószínűleg egy ilyen csajosabb ruhába megyek szilveszterezni, mivel ezek a ruhák nagyon csinosak és alkalmiak.

2012. dec. 12. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mint Kim Kardashian, csak nem olyan fenék, nem olyan mell és nem olyan has. Így már érjük.
2012. dec. 12. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A képen egy báliruha van, azért egy buliba nem kell így kiöltözni.
2012. dec. 12. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves Második!Ott van, hogy NAGYJÁBÓL olyan.Kim Kardashiant csak azért írtam, hogy el tudjon valahogy képzelni az,aki segíteni akar.
2012. dec. 12. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link] mondjuk nem túl jó)

[link]

talán ilyesmik...ezek nem túl ünnepélyesek...szval házibulira tökéletesek.

2012. dec. 15. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

előző vagyok még talán ezis jó

2012. dec. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!