Miben szilveszterezzek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,házibuliba megyek.Kb 10-15-en leszünk,szóval nem egy nagyszabású.
Az alakom nagyjából olyan,mint Kim Kardashiané,kisebb mellekkel és fenékkel.A hasam viszont nem annyira lapos.
Mutatnátok olyan ruhákat,vagy összeállításokat ami szerintetek illik egy 16 éves lányhoz?
Köszönöm!
2012. dec. 11. 19:32
1/6 anonim válasza:
Szia.
Ez az összeállítás nagyon jó:
Nekem nagyon tetszenek az ilyenek. Lányos fiú vagyok s valószínűleg egy ilyen csajosabb ruhába megyek szilveszterezni, mivel ezek a ruhák nagyon csinosak és alkalmiak.
2/6 anonim válasza:
Mint Kim Kardashian, csak nem olyan fenék, nem olyan mell és nem olyan has. Így már érjük.
3/6 anonim válasza:
A képen egy báliruha van, azért egy buliba nem kell így kiöltözni.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves Második!Ott van, hogy NAGYJÁBÓL olyan.Kim Kardashiant csak azért írtam, hogy el tudjon valahogy képzelni az,aki segíteni akar.
2012. dec. 12. 17:27
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!