Szerintetek érdemes egy lánynak kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy cuki sráccal és facen beszéltünk is, igaz soká válaszolt és mikor megkérdeztem zavarom-e, azt mondta ha zavarnám szólna. Tök ari volt. De két napja semmi hiába várom. Az a baj, h apukáját is ismerem és így cikinek tartom h én írjak.2013. dec. 22. 15:45
1/7 anonim válasza:
Az a jó, ha körülbelül azonos az érdeklődés mindkét fél részéről, tehát ha nem csak te keresed, vagy nem keres nagyon kevésszer, míg te sokszor őt.
Ha te írtál neki utoljára, várd, hogy most ő írjon. Azért kell az, hogy hiányozz neki, és neked is látnod kell, hogy mennyire érdekled, úgyhogy várj. Ja és persze legyen büszkeséged, ne fuss utána.
2/7 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon tetszik akkor ne foglalkozz vele hogy ismered apuját.De egyépként igen..szerintem a lányok is kezdeményezhetnek.Az elöző kapcsolatomat is én kezdeményeztem és 1 évig tartott.Aztán teljesen eltávolodtunk de ez nem publikus..Szerintem hajts rá és ne félj ráirni.És szurkolok neked:)
L/14
3/7 anonim válasza:
Érdemes és nincs ilyen szabály, ha előzőleg te kerested, most neki kell. Nyugodtan írj neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom lenne-e közös témánk, fura volt hogy soká írt vissza, ha engem érdekel vki akkor figyelem és írok nem? Köszi a válaszokat. Mi legyen a téma, amivel kapcsolatban írok neki?
2013. dec. 22. 19:10
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, én is szoktam lányna soká visszaírni, pedig bejön nekem, ha nem is írna egyáltalán vissza vagy törölne tiltana téged akkor kell parázni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Már elcsesztem, írtam neki, ő meg tojik a fejemre :(( Többet nem próbálkozom, mindig ez történik, de tényleg kösz mindent. :)
2013. dec. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!