Olyan nagy kérés az élettől egy olyan lány akinek én vagyok az első, csókban is?
Figyelt kérdés
:/2013. dec. 22. 13:03
11/23 A kérdező kommentje:
első és utolsó szeretnék lenni :$
2013. dec. 22. 14:17
12/23 anonim válasza:
Ilyen ostoba hozzáállással nem fog menni.
13/23 anonim válasza:
Ugyan nem érdem, de nekem 18 éves létemre nem volt még párkapcsolatom, ebből kifolyólag pedig csókolózni sem volt még alkalmam. Ismerek még pár lányt aki ugyanebben a cipőben jár, habár nincsenek túl sokan, de még találni belőlük. :)
18/L
14/23 anonim válasza:
Én például olyan vagyok aki még sosem csókolózott s szerintem nem egyedül vagyok ezzel, csak elég ritka, de nem lehetetlen. Sok sikert :D
15/23 anonim válasza:
Nem nagy kérés, csak ne a 10/10 pontosakat vedd csak észre. Hanem a csúnyábbakat is.
16/23 A kérdező kommentje:
nincs csúnyább meg szebb, mindenkinek más az ízlése:)
2013. dec. 22. 19:42
18/23 A kérdező kommentje:
22
2013. dec. 22. 23:10
19/23 anonim válasza:
hát 14 éves lányok közt kell keress ehhez, ha már elmúltál 16-17 akkor már túl nagy kérés szerintem..
de ha a csókot nem nézzük akkor nem =)
20/23 anonim válasza:
az első és utolsó meg tuti hogy nem leszel :) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!