Olyan nagy kérés az élettől egy olyan lány akinek én vagyok az első, csókban is?
Figyelt kérdés
:/2013. dec. 22. 13:03
1/23 anonim válasza:
Egyáltalán: a lány is nagy kérés.
3/23 A kérdező kommentje:
rendesek vagytok :)
2013. dec. 22. 13:05
4/23 anonim válasza:
simán találhatol ilyet csak utána már pedofilnak fognak hivni
5/23 anonim válasza:
Mire fel ez a siránkozás, fiúk? Miért nem jó, ha nem te vagy az első?
6/23 anonim válasza:
Nem annyira esélytelen. Erős vallásos kis gyülekezetekben nem ritka az ilyen, ha csak ennyi a kritériumod, akkor ott találhatsz ilyet.
Nem baj ha te is ennyire vallásos vagy, és az első szexig az esküvőig várnod kell, különben megőrűlsz tőlük, de van ilyen lány több is.
7/23 anonim válasza:
Én 22 évesen csókolóztam először és minden más is akkor történt meg, de nyilván nem ez az általános.
8/23 Hole Hunter válasza:
Nem nagy kérés. Jó pár év múlva pedig sikítva fogsz menekülni a mindenben kezdő lányoktól...
9/23 anonim válasza:
ha csókban nem is, de biztos nem kéne olyan nő akibe ennek meg annak a farka ki-be volt járatva....
10/23 anonim válasza:
Nem elsőnek érdem lenni, hanem utolsónak, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!