Pasik miért nem lehet ezt megérteni?
Tisztelet a kivételnek, de: Miért nem lehet megérteni, tiszteletben tartani, ha a kiszemelt hölgy nem szeretne párkapcsolatot? Miért kezditek el sértegetni a hölgyet, amikor kiderül, hogy nem akar semmit? Ebben mi a jó? Mielőtt jönnének az olyan válaszok, hogy általánosítok, a kiegészítésben írtam az elején, hogy tisztelet a kivételnek.
Köszönöm a válaszokat!
kérdés hogy mikor közlöd ezt a pasival?
mert ha nem az elején akkor érthető hogy kiakadnak
Talán mert nem tudják elfogadni h a lány is gondol vmit?
Ilyen helyzetben, azért barátságot lehet kérni...
Nem értem mi a jó abban, ha vki gyűjti az ellenségeit.
Az a lényeg h Te ne mondj neki semmi rosszat, hanem hagyd ott vagy kerüld el/ne foglalkozz vele. Aki hülye, az hülye. Vannak olyanok akikkel az ilyen dolgokat nem lehet megértetni, 'tisztelet a kivételnek', csak h vki nehogy ezért pontozzon le...
De sokan vannak akik szem előtt tartják a nők igényeit/gondolatait, akár viszonozza a szeretetet, akár nem.
Remélem tudtam segíteni! :) Sok sikert! ;ddd
Aki sérteget az egy paraszt.
De egy ilyen szituációból a férfi nem jöhet jól ki..ha elfogadja a visszautasítást akkor "töketlen,nem küzd a nőért",ha tovabb udvarol akkor meg "zaklató barom."
A kevésbé intelligensek ezt meg sértegetéssel próbaljak elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!