Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan beszélgessek egy...

Hogyan beszélgessek egy lánnyal ha mindig egyszavas válaszokat ad?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy élőben tök jól tudunk beszélgetni, de facebook-on csak egyszavas válaszokat ad vagy csak smile-kat ír. valami ötlet?

15/f

2013. dec. 21. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
bár nem ismerem a beszélgetés részleteit, szerintem nem feltétlen érdeklődés hiánya, csak türelem kell hozzá, hogy elnyerd a bizalmát, ha nem akarna nem válaszolna sehogy sem
2013. dec. 21. 21:42
 12/18 A kérdező kommentje:
lehet, hogy tényleg ilyen a természete, mert 1-2 hete ő mondta h beszélhetnénk többet. Meg élőben van hogy órákig beszélgetünk.
2013. dec. 21. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem akkor meg nincs min parázz... picit hanyagold a "féces" beszélgetéseket
2013. dec. 21. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
van egy pont ilyen ismerősöm... élőben "tök jól" el tudunk beszélgetni, hosszan... viszont idővel észrevettem, hogy szinte csak magáról áradozik, kérdezgetem érdeklődök iránta, viszont ő sosem kérdez vissza, mintha kb nem is érdekelném. rájöttem kicsit önző a csaj, facen is pont ilyen ahogy leírtad. az ilyeneket jól ott kell hagyni (ahogy többen is írták), majd lesz valaki már... az ilyeneket már rég leszarom úgy ahogy vannak... és sok ilyen ember van sajnos :/
2013. dec. 24. 00:18
 15/18 anonim ***** válasza:
*valaki más...
2013. dec. 24. 00:18
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 ezek az emberek irtó magányosak és szegény lelki világuk van, én csak sajnálom őket...és egyúttal kerülöm :P
2013. dec. 24. 14:10
 17/18 Vikcy válasza:
Szerintem az fontosabb, hogy élőben jól el tudtok beszélgetni, mint facebook-on. Ha tehetitek, akkor inkább személyesen beszélgessetek, az amúgy is jobb, mint a billentyűzetet pötyögtetni. Nekem sajnos a fordítottja volt. Jól elbeszélgettünk facebook-on, élőben azonban valahogy nem találtuk meg a közös hangot.
2013. dec. 24. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:
@Vicki ilyen is van... :/
2013. dec. 24. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!