Hogyan beszélgessek azokkal a lányokkal, akikkel még azonos is az érdeklődési körünk?
Figyelt kérdés
Mégis hogyan hozzam fel azt a bizonyos közös érdeklődési témakört?2013. dec. 12. 23:57
1/5 anonim válasza:
Szia, van kedved megnézni a bélyeggyűjteményem?
2/5 anonim válasza:
Most mégis mit vársz, szövegkönyvet csináljunk neked? Spontaneitás nélkül nem lehet csajozni.
4/5 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy őt mi érdekli és érdekeljen téged is. kérdezz tőle valamit amire ráharap, elkezdi majd tépni a száját te meg csak bólogass és helyeselj nagyokat.
5/5 anonim válasza:
Pl: Szia. Én is szeretem x dolgot amit te is.
A legegyszerűbb azzal akivel azonos. Én azzal is tudok akivel semmi közös nincs bennünk. Csak bátorság, magabiztosság és sok témában jàrtasság kell hozzà.
Bár szerintem ahhoz nem kell bátorsàg hogy valakivel aki csaj merj beszèlni... De elég egyedi eset vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!