Csak Betti kérdése:
Miért mosolyog rám a barátom haverja olyan édin?
Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt a barátommal.Nagyon jól érzem magam vele,és nagyon szeretem is :3 A minap elmentünk bulizni,és az egyik legjobb barátja egész este engem nézett,és mosolygott nekem.Nagyon aranyos srác *-* Persze van barátnője,de elég hisztis a csaj :p Nem tudom eldönteni,hogy ez most egy fogadás köztük,vagy tényleg tetszem a fiúnak... 16/l2013. dec. 21. 15:23
1/9 anonim válasza:
az a mosoly csak neked edi mert nemvagy kozombos iranta.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ri*anc...Nem azt írtam hogy megcsalnám a barátomat,vagy valami.Ilyenről szó sincs,mert nagyon szeretem,csak elgondolkoztam azon,hogy mire kellene vélnem a haverja viselkedését.Ennyi az egész :p
2013. dec. 21. 15:31
4/9 anonim válasza:
Ez most komoly??? Van barátod és ezen gondolkodsz?! Ha annyira szeretnéd a barátodat, ahogy elmondtad, akkor nem ezen filóznál, de te még a szó értelmét sem érted szerintem, csak az a tipikus csaj vagy aki azért jár valakivel h mondhassa azt h "Barátom van, nagy lány vagyok!"... + Lehet a gyereknek hisztis a barátnője, de te meg egy kétszínű gerinctelen p*csa vagy! Melyik a jobb?! Nem tudom eldönteni!
5/9 A kérdező kommentje:
Nem beszélhetsz így velem,mivel nem ismersz.Én csak megkérdeztem.Amúgy meg a pasikat sem kell félteni.Szerinted ő nem néz meg mást,miközben nem vagyok vele? O.o
2013. dec. 21. 15:50
6/9 anonim válasza:
Lehet már az alkohol miatt vigyorgott mint nyúl a vadkörtére...:D
7/9 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy egy kicsit ivott :D de viszonylag normálisan el tudtam vele beszélgetni :p
2013. dec. 21. 16:00
8/9 anonim válasza:
Én is kedves vaok a haverom bnőivel, de nem kezdenék Velük, mert Igazi BARÁT vagyok
9/9 anonim válasza:
R!banc vagy, de majd az élet megtanít hazudni... mint a vízgolyás, szóval nem féltelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!