2/13 anonim válasza:
A múltkor a Dózsánál láttam egy tök jól összeillő vak párt nagyon aranyosan mutattak és igaz hogy támogatni kell őket egy egy dologban legalábbis segítséggel könnyebb számukra de szerintem egy ilyen bevállalható egy párkapcsolatban . :)
5/13 anonim válasza:
Barátkozni biztosan barátkoznék, párkapcsolatba már nem olyan biztos hogy belemennék. Mégpedig azért, mert nagyon nagy felelősség.
18/L
6/13 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy nem.
Bele sem kezdenék.
7/13 anonim válasza:
Barátkozni igen, de járni nem hiszem.
8/13 anonim válasza:
Nekem csak vak lánnyal lenne esélyem összejönni, mert ronda vagyok. Akkor viszont bűntudatom lenne, h csak azért van velem, mert kihasználom a fogyatékosságát, így nem biztos, h összejönnék vele.
9/13 anonim válasza:
Párkapcsolat elképzelhetetlen, barátság lehetséges. :)
10/13 anonim válasza:
Persze.
Bár én félnék vele lenni nehogy valami baja legyen mikor velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!