Miért ilyen magasak az elvárások a társkeresőknél manapság?
Sziasztok!
Nemrég egyedülálló pasi lettem, és gondoltam benézek 1-2 társkereső oldalra, bár nem vagyok ezeknek a híve. Meglepődve vettem észre, hogy mennyire elszálltak az elvárások a másik féllel szemben. Még csak 27 vagyok, de néha már nevetségesnek találom pár ember elvárásait. Hozzáteszem mindkét nem részéről.
Amíg a nők a 2 méteres, izmos férfi topmodell kinézetű lovagot várják, fehér Audival, vastag bankszámlával, addig a pasik csak a plázacicákra vevők. Ez csak nekem fura? Az átlagos kinézetű emberekre már senki sem kíváncsi?
Szerencsére nincs gondom az ismerkedéssel, de sok ismerősöm van, akit számba se vesznek, csak azért mert pl pasi létére csak 170 cm, és nincs autója, vagy csaj létére nincsenek szilikon mellei. Közben pedig mindegyik egy normális ember, akikkel hosszútávra lehetne tervezni, de a kutya sem kíváncsi rájuk.
Három legnagyobb társkeresőn fentvagyok, mégsem jön össze semmi...
Fotó alapján élőben átlagosnál jobbnak tartanak és mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!