Társkereső oldalra csak buta, igénytelen műlányok regisztrálnak? Vagy manapság már csak ilyenek vannak mindenhol? Hol ismerkedjek? Nincs semmi ötletem.
Igyekszek rövidre fogni.
Tudom, maga a kérdés feltétele is abszurd egy olyan környezetben, ahol a férfiak többségének más az ízlése, mint nekem, illetve ahol sok nőt sért a kérdésem, de hátha akad itt valaki, aki segíteni tud.
Tehát akik nem értik a problémám, más az ízlésük, vagy sértett nők, kérem, NE ÍRJANAK IDE!
Tehát az a probléma, hogy nekem inkább az elvont, sportos, természetes lányok tetszenek, de ilyet ma már nem lehet találni. Persze tudom, hogy tökéletes nőt soha nem fogok találni, de az nálam nem kompromisszum, hogy vagy szép legyen vagy értelmes.
Én úgy látom, a lányok többségét nem érdekli semmi, max ilyenek, hogy divat, szex, piálás, cigizés, sorozatok, facebookozás, teljesen üres, sokszor kiégett emberek már fiatalon is. Nem gondolkodnak semmin, mert kiközösítik azt, aki más mer lenni, meg alapvetően igénytelenek is. Már az is művészinek számít ha csinál 10 fényképet és abból 6on nem ő pózol, hanem egy táj van vagy hasonlók.
Ami a külsőt illeti, a legtöbb dagadt, nem sportol, helyette festi magát meg mindenféle formaruát, testmódosításokat hord, és ezzel akar tetszelegni, mutogatja magát hiányos öltözékben.
Manapság már lassan azt se lehet tudni, mennyi műanyag meg festék meg fém van egy nőben, de azt biztosan lehet tudni, hogy nagy eséllyel beszélgetni nem lehet vele értelmes dolgokról. Persze ezért a legtöbb párkapcsolat csak szexről szól vagy pénzről, de én nem akarok oda süllyedni.
Bevallom kissé irigylem az előttem lévő generációkat, bár biztos vagyok benne, ott is voltak nehézségek, de akkoriban még a nő nő volt, nem festett matróz. Sokan biztosan azt hiszik, valami ultratradicionális ember vagyok, pedig nem.
Természetesen tudom, hogy vannak igazi értékes nők is, csak ők már foglaltak és gyereket szültek, pont azért, mert értékesek és van rájuk kereslet. Bár manapság mindenre van kereslet...
Mivel a környezetemben nem találtam ilyen lányokat, és általában csak felszínes volt az érdeklődésük, inkább az interneten próbálkoztam, de már ebben sem hiszek.
Eljárni szórakozóhelyekre nem szoktam, utálom a tömeget, a zajt, a sok buta részeg/drogos embert. Pénzem nincs színházra meg kiállításokra, de ha lenne is, ott sem találni sokkal másabb embereket, meg kinéznének/elküldenének a stílusom miatt.
A kérdést nem ismerkedésnek írtam ki, privátot ne küldjetek és ne kérdezgessétek hány éves vagyok, hogy nézek ki.
Annyi fontos, hogy budapesti vagyok.
"Bizonyára más az elképzelésünk az értelmes nőről, ezt lehet hibának is nevezni. "
Bizonyára. Meg bizonyára az elképzeléseidnek megfelelő nők díjazzák az öntelt, savanyú hozzáállásodat. Sok sikert!
Manapság valóban igen ritkák az igazi emberi értékek. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy egy eltorzult világban élünk, ahol nehéz jónak maradni. Valójában minden ember jónak születik, csak a mai társadalom csúfítja el egyes emberek szemléletmódját. Legszívesebben én is visszamennék a 70-es, 80-as évekbe, ahol a nők még igazi nők, a férfiak pedig valódi férfiak voltak.
16/L
11 - Köszönöm a történetet, elég jól hangzik. A kor dolog a végére került, de így már sejtem, lehet ezért nem akart belemenni ő sem. Egyébként engem sem zavar ha idősebb a hölgy nálam, elég valószínű, hogy a saját korosztályomban nem is fogok találni olyat, aki megfelelő nekem.
Köszönöm a tanácsod.
"Bizonyára. Meg bizonyára az elképzeléseidnek megfelelő nők díjazzák az öntelt, savanyú hozzáállásodat. Sok sikert!"
Kettőnk közül nem én vagyok a flegma.
Egyébként sosem vonzottak a rózsaszín ködben élő örökoptimista lányok.
De az is lehet hogy téged is sért a kérdésem, azért támadsz.
"Manapság valóban igen ritkák az igazi emberi értékek. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy egy eltorzult világban élünk, ahol nehéz jónak maradni. Valójában minden ember jónak születik, csak a mai társadalom csúfítja el egyes emberek szemléletmódját."
Ez szerintem nem pont így van, az ember nem jónak születik, azt is tanulni kell. Szeretni is mennyire nehéz dolog, senkit nem tanítanak meg rá, ezért van ez a sok önző sértett okoskodó gyűlölködő ember. De az tény hogy az emberi mocsok a világban foltot hagy a lelkén az embereknek.
Leírtad, hogy milyen nőt keresel - illetve főleg azt, hogy milyen NEM keresel - és az összes dolog illik rám. Nincs bennem sem fém, sem műanyag, nem hordok formaruhát, nem járkálok hiányos öltözékben, kiégve pedig végképp nem vagyok, és van jópár mélyebb érdeklődési köröm, amikről lehet értelmesen beszélgetni.
Viszont még ha egyedülálló lennék - ami valószínűleg már soha nem leszek, ha minden jól megy - akkor sem foglalkoznék soha egy ilyen emberrel, mint amilyen te vagy a kérdésed alapján. És nem, nem azért, mert vérig lennék sértve, hanem azért, mert iszonyatosan taszító az, ha valaki ennyi energiát öl abba, hogy litániát írjon arról, hogy bizonyos emberek/rétegek mekkora sz.arok, és az is visszatetsző, ahogy kisarkítasz dolgokat. Mindenre vall, csak valódi értelemre és fejlettségre nem!
Remélem, hogy ahelyett, hogy bizonygatni próbálod, hogy én nem kellenék neked (XDDDDDDDDDDDDD), inkább elgondolkozol.
Ha változtatnál a hozzáállásodon és a stílusodon, leginkább a saját helyzeted könnyítenéd meg, mert a vernyákolásra és szidalmazásra és felsőbbrendűsködésre szánt energiáidat arra fordítanád, hogy a sok értéktelen nő között tényleg megkeresd az értékeset, aki lehetne életed párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!