Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkereső oldalra csak buta,...

Társkereső oldalra csak buta, igénytelen műlányok regisztrálnak? Vagy manapság már csak ilyenek vannak mindenhol? Hol ismerkedjek? Nincs semmi ötletem.

Figyelt kérdés

Igyekszek rövidre fogni.

Tudom, maga a kérdés feltétele is abszurd egy olyan környezetben, ahol a férfiak többségének más az ízlése, mint nekem, illetve ahol sok nőt sért a kérdésem, de hátha akad itt valaki, aki segíteni tud.

Tehát akik nem értik a problémám, más az ízlésük, vagy sértett nők, kérem, NE ÍRJANAK IDE!

Tehát az a probléma, hogy nekem inkább az elvont, sportos, természetes lányok tetszenek, de ilyet ma már nem lehet találni. Persze tudom, hogy tökéletes nőt soha nem fogok találni, de az nálam nem kompromisszum, hogy vagy szép legyen vagy értelmes.

Én úgy látom, a lányok többségét nem érdekli semmi, max ilyenek, hogy divat, szex, piálás, cigizés, sorozatok, facebookozás, teljesen üres, sokszor kiégett emberek már fiatalon is. Nem gondolkodnak semmin, mert kiközösítik azt, aki más mer lenni, meg alapvetően igénytelenek is. Már az is művészinek számít ha csinál 10 fényképet és abból 6on nem ő pózol, hanem egy táj van vagy hasonlók.

Ami a külsőt illeti, a legtöbb dagadt, nem sportol, helyette festi magát meg mindenféle formaruát, testmódosításokat hord, és ezzel akar tetszelegni, mutogatja magát hiányos öltözékben.

Manapság már lassan azt se lehet tudni, mennyi műanyag meg festék meg fém van egy nőben, de azt biztosan lehet tudni, hogy nagy eséllyel beszélgetni nem lehet vele értelmes dolgokról. Persze ezért a legtöbb párkapcsolat csak szexről szól vagy pénzről, de én nem akarok oda süllyedni.

Bevallom kissé irigylem az előttem lévő generációkat, bár biztos vagyok benne, ott is voltak nehézségek, de akkoriban még a nő nő volt, nem festett matróz. Sokan biztosan azt hiszik, valami ultratradicionális ember vagyok, pedig nem.

Természetesen tudom, hogy vannak igazi értékes nők is, csak ők már foglaltak és gyereket szültek, pont azért, mert értékesek és van rájuk kereslet. Bár manapság mindenre van kereslet...

Mivel a környezetemben nem találtam ilyen lányokat, és általában csak felszínes volt az érdeklődésük, inkább az interneten próbálkoztam, de már ebben sem hiszek.

Eljárni szórakozóhelyekre nem szoktam, utálom a tömeget, a zajt, a sok buta részeg/drogos embert. Pénzem nincs színházra meg kiállításokra, de ha lenne is, ott sem találni sokkal másabb embereket, meg kinéznének/elküldenének a stílusom miatt.

A kérdést nem ismerkedésnek írtam ki, privátot ne küldjetek és ne kérdezgessétek hány éves vagyok, hogy nézek ki.

Annyi fontos, hogy budapesti vagyok.

2013. dec. 21. 08:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosomnak gyakran csináltam maszek munkát informatikai területen(apró dolgok, mint újratelepítés, hálózat konfigolás stb.) Egyik nap meghívott ebédre, amit tök sokáig vissza is akartam mondani, mivel én nem vagyok étterembe járó típus, nah de gondoltam egye fene hátha szerelemre találok(mindenhez így álltam hozzá:D). Az ebéden kicsit többen voltak, mint amire számítottam. A beszélgetések folyamán kiderült mindenki számára, hogy én mivel foglalkozok. Én viszonylag csalódottan hagytam ott az ebédet, mert nem találtam rá:( Kb. 3 hét telt el, amikor csörgött a telefon. Felvettem, és egy női hang mondja, hogy jó dolgokat hallott rólam, és jó volna ha elmennék hozzá segíteni. Másnap vonatra fel, állomáson leugrottam, a rendelőbe bementem, és egy középkorú kövér nő fogadott(megint csak csalódásXD) majd kérdezi, hogy a doktornőhöz jöttem? Mondom igen, ő meg hogy várjak(nem volt valami kedves:\). Vártam, és vártam. kb. 1 óra múlva, hallom a telefonból ismerős huncut hangot, ahogy sűrűn elnézéseket kér a betegektől a késésért. Majd betoppan egy eszméletlenül gyönyörű nő, egyből felém fordul és csak löki és löki a szöveget, amiből nem sokat értettem mert el kezdtem magamban gondolkodni, hogy most mit csináljak, kb. lepergett előttem az életem:D És egyszer csak abba hagyta a szöveget, úristen kérdezett valamit én meg az elmúlt 5 percre nem emlékszemXD Nem volt kiút csak az előre rohanás, az első mondat amit mondtam neki, hogy "ne haragudj, de olyan letaglózóan gyönyörű vagy, hogy képtelen voltam oda figyelni arra amit mondtál." ekkor hálát adtam istennek, hogy dadogás és nyelvbotlás nélkül kitudtam mondani, majd hatásszünet(ez alatt fogytam 2 kilótXD), lesett kikerekedett szemekkel, és nevetett. Sajnos ekkor nem tudtunk valami sokáig beszélgetni, de a lényeget megtudtam egyedülálló, gyönyörű, laza, intelligens, és bírja a burám:D. Amikor elhagytam a rendelőt minden beteg csak lesettXD Pár napig semmi, majd megint felhívott, hogy gondja van:D(amikor letettem a telót jött az örömtánc:D) Ez ment 4X mire úgy összeszedtem magam, hogy el tudjam hívni egy vacsira, amibe nagyon, de nagyon nehezen ment bele(már boci szemekkel néztem rá, amikor a mogorva asszisztense is győzködni kezdteXD). Tökéletes vacsora volt, aminek a végén látszott, hogy valami formálódik köztünk:D És még hetekbe telt, mire megtudtam csókolni, de igazából nem bánom, remekül éreztem magam az alatt az idő alatt is:D Azóta is együtt vagyunk, én 23 ő pedig 35:D Kicsit nagy a korkülönbség tudom, és ez eleinte rengeteg problémát is okozott, de nem hiszem, hogy más emberrel boldogabb lehetnék.
2013. dec. 21. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:

"Bizonyára más az elképzelésünk az értelmes nőről, ezt lehet hibának is nevezni. "

Bizonyára. Meg bizonyára az elképzeléseidnek megfelelő nők díjazzák az öntelt, savanyú hozzáállásodat. Sok sikert!

2013. dec. 21. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Manapság valóban igen ritkák az igazi emberi értékek. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy egy eltorzult világban élünk, ahol nehéz jónak maradni. Valójában minden ember jónak születik, csak a mai társadalom csúfítja el egyes emberek szemléletmódját. Legszívesebben én is visszamennék a 70-es, 80-as évekbe, ahol a nők még igazi nők, a férfiak pedig valódi férfiak voltak.

16/L

2013. dec. 21. 11:45
 14/20 A kérdező kommentje:

11 - Köszönöm a történetet, elég jól hangzik. A kor dolog a végére került, de így már sejtem, lehet ezért nem akart belemenni ő sem. Egyébként engem sem zavar ha idősebb a hölgy nálam, elég valószínű, hogy a saját korosztályomban nem is fogok találni olyat, aki megfelelő nekem.

Köszönöm a tanácsod.

"Bizonyára. Meg bizonyára az elképzeléseidnek megfelelő nők díjazzák az öntelt, savanyú hozzáállásodat. Sok sikert!"

Kettőnk közül nem én vagyok a flegma.

Egyébként sosem vonzottak a rózsaszín ködben élő örökoptimista lányok.

De az is lehet hogy téged is sért a kérdésem, azért támadsz.

"Manapság valóban igen ritkák az igazi emberi értékek. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy egy eltorzult világban élünk, ahol nehéz jónak maradni. Valójában minden ember jónak születik, csak a mai társadalom csúfítja el egyes emberek szemléletmódját."

Ez szerintem nem pont így van, az ember nem jónak születik, azt is tanulni kell. Szeretni is mennyire nehéz dolog, senkit nem tanítanak meg rá, ezért van ez a sok önző sértett okoskodó gyűlölködő ember. De az tény hogy az emberi mocsok a világban foltot hagy a lelkén az embereknek.

2013. dec. 21. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Én olyan nő vagyok, amilyet leírtál, és igen, foglalt vagyok. Viszont hosszú évekig kerestem a megfelelő fiút/férfit, és ha visszagondolok a preferenciáimra, te olyan szinten kiestél volna a rostán, hogy csak úgy nyekkensz. Értelmes nőnek szerintem te nem kellhetsz, ameddig ilyen vagy!
2013. dec. 22. 06:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan nőt keresek, mint te.
2013. dec. 22. 09:47
 17/20 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval :P
2013. dec. 22. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Leírtad, hogy milyen nőt keresel - illetve főleg azt, hogy milyen NEM keresel - és az összes dolog illik rám. Nincs bennem sem fém, sem műanyag, nem hordok formaruhát, nem járkálok hiányos öltözékben, kiégve pedig végképp nem vagyok, és van jópár mélyebb érdeklődési köröm, amikről lehet értelmesen beszélgetni.

Viszont még ha egyedülálló lennék - ami valószínűleg már soha nem leszek, ha minden jól megy - akkor sem foglalkoznék soha egy ilyen emberrel, mint amilyen te vagy a kérdésed alapján. És nem, nem azért, mert vérig lennék sértve, hanem azért, mert iszonyatosan taszító az, ha valaki ennyi energiát öl abba, hogy litániát írjon arról, hogy bizonyos emberek/rétegek mekkora sz.arok, és az is visszatetsző, ahogy kisarkítasz dolgokat. Mindenre vall, csak valódi értelemre és fejlettségre nem!

Remélem, hogy ahelyett, hogy bizonygatni próbálod, hogy én nem kellenék neked (XDDDDDDDDDDDDD), inkább elgondolkozol.

Ha változtatnál a hozzáállásodon és a stílusodon, leginkább a saját helyzeted könnyítenéd meg, mert a vernyákolásra és szidalmazásra és felsőbbrendűsködésre szánt energiáidat arra fordítanád, hogy a sok értéktelen nő között tényleg megkeresd az értékeset, aki lehetne életed párja.

2013. dec. 23. 03:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Ez engem nem érdekel.
2013. dec. 23. 07:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Te maradsz egyedül örökre ezzel a hozzáállással. :) Rajta!
2013. dec. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!