Miért van több felhasználónevetek? Mire jó ez?
Figyelt kérdés
Sokaknál látom, hogy több felhasználónévről írogatnak. Mire jó ez? Miért kell többször regisztrálni különböző neveken?2013. dec. 20. 21:50
12/19 anonim válasza:
Nekem nincs több :)
Egy is elég.
14/19 anonim válasza:
"Írd meg az egyik nevét, akár priviben, kérlek!"
Melyiket, a 200 millióból?
16/19 A kérdező kommentje:
Ezért kértem, hogy az egyiket :) Én mondjuk talán 3 vagy 4 néven láttam eddig, hátha egyre gondolunk.
2013. dec. 20. 21:57
18/19 anonim válasza:
Nekem 2 van, de már csak ezt használom. Én azért csináltam még 1-et, mert az elsőben a felhasználó nevemben szerepel a keresztnevem, ráadásul sok más fiókomnak is az a felhasználóneve és nem akartam h ha priviben visszaírok valakinek, akkor megtudja a nevem. De én nem írogatok magamnak :D
19/19 anonim válasza:
Honnan tudjátok, higy ugyanaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!