Miért nem kellek a csajoknak?
Mit csináljak apám egy casanova volt minden héten más barátnője volt sok helyről hallom vissza ,hogy apád milyen jó pasi volt meg sármos. Én meg egyáltalán nem ilyen vagyok pedig szeretnék ilyen lenni.Sokak szerint külsőre hasonlítunk egymásra akkor én mért nem kellek a csajoknak?
Nálunk a családból ráadásul mindenki ilyen volt mint apám sőt még a barátai is és egyfolytában piszkálnak ,hogy miért nem szedek már össze egy nőt. Apám barátjának 16 évesen 20 éves barátnője volt.
először is tisztázzuk 16 évesen 20 barátnő? ez minden, csak ba_szottul NEM példaértékű.
inkább egy értelmes, akit szívből szeretsz, még ha kevésbé szép is, mint 100 bombázó lány, akik közül választhatnál minden nap, hogy melyiket akarod megkefélni.
ha egyszerűen nem vagy ilyen, akkor miért akarsz olyan lenni? ha nincs meg a jellemed hozzá, akkor nem ér semmit ez a szerep, a jelmez. legyél önmagad, ha pedig nagyon vágysz barátnőre, akkor pedig legyél igényes, sportoljál, kápráztasd el őket (pl legyél sikeres a hobbidban), flörtöljél velük, hívd el randira őket. ennyi
#4: Do you speak Magyarszki? "Apám barátjának 16 évesen 20 ÉVES!!!! barátnője volt"
Amúgy meg a nők 80%-ának a férfiak 20%-a kell, úgyhogy ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!