Fiúk/férfiak, miért kell megsértődni, ha valaki nem akar veletek facebook-on ismerkedni?
Engem alapvetően nem zavar, ha valaki neten ismerkedik, de nálam ez a dolog nem játszik, ezért röviden és normálisan(!) megköszönöm a lehetőséget, viszont nem élek vele.
Aztán felnézek GYK-ra és azt olvasom, hogy a büdös ribik nem akarnak visszaírni facebook-on, mennyire el vannak szállva maguktól. Nem is tudom... nyilván vannak kivételek, mert én is találkozom értelmes és kedves levelekkel, de 10-ből 9 alkalommal kb. ennyi hánynak oda nekem:
"Szia, hogy vagy?"
"Hello, akarsz ismerkedni?"
Most őszintén, egy ilyen levél ugyan kinek az érdeklődését kelti fel, vagy mit kellene rá válaszolni vagy úgy egyáltalán mit vár valaki arra, amikor odab*ssza egy tökidegen lánynak, hogy "hogy vagy"? Az én reakcióm maximum egy fejcsóválás, írok egy "Köszi jól, de nem ismerkedem"- választ, aztán másnapra el is felejtem, annyira nem volt érdemleges dolog.
Illetve, elfelejteném, ha nem kapnék rá olyan viszontválaszt, hogy "gondolhattam volna, hogy te is ilyen egoista vagy, minden lány hasonló, nem érdemlitek meg azt, hogy írjunk nektek, etc., etc..."
Ismétlem: nyilvánvalóan vannak kivételek, mert én is találkozom velük, de konkrétan mi van azoknak az embereknek a fejében, akik leosztanak miután azt mondom, nem akarok velük ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!