Fiatal pasik! Nektek milyen fontos a külső ismerkedésnél, és milyen a belső?
De leírom akkor már a nézeteimet kapcsolat szempontjából is :D
Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg, azaz még vonzónak találod, de tisztában vagy vele, hogy vannak tőle sokkal vonzóbb lányok is. Minnél nagyobb a külső aránya, annál nagyobb kompromisszumot kötsz a belső értékeinek a hiányosságával.
Pl. egy 30% belső - 70% külső felállásban már nem túl okos lányról van szó, viszont elég bomba nő :D
Szóval szerintem kapcsolatban az optimális a 60(belső)-40(külső) vagy az 50-50.
"Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg"
Ez nálam azt jelenti, hogy egy férfi jeti, aki hanyatt kúszva közlekedik a szőrös hátán...
Ez nem minimális igény. :D
A megismerkedési szakaszban elég ha nem taszít, és valami (egy "apróság") megfog a külsejében. (haj, mosoly, arc, testalkat, kisugárzás...)
Szóval számomra a külső 40%, a belső 60%.
(a belső értékek látványosan látható, ha tudod mit kell nézni, és anélkül, hogy szóba állnék vele. :) )
Külső alapján alakul ki a szimpátia, a belső meg vagy megerősíti ezt a szimpátiát vagy lerombolja.
szóval olyan 40-60 a belső javára.
belsőn nem csak a kedvességet, meg a többi sablon dolgot értem, hanem inkább az életstílust.
nem jönnék össze pl bulizós csajjal, mivel én nem járok ilyen helyekre.
Hát ez pont olyan, mint amikor mondta egy lány nekem, hogy ha az eszére hallgatna, akkor igent mondana, de ha a szívére hallgat, akkor nem, és arra hallgatott. Ezesetben az ész 100%, a szív 0%, vagyis 50 % volt az esély. De egyébként tökre lehet, hogy kevesebb volt picivel az észre hallgatás, és picit több a szív, már amennyire én hallgattam őt.
Visszatérve lényegtelen, szerintem 50-50, de ki tudja...
Van, amikor nem lényeges annyira a külső, mert brutálisan megfog, hogy mi van mögötte, de van, amikor annyira szép, hogy nem bírnék neki ellenállni, akármi is lehetne mögötte.
Tehát, ha fontos a külső (100-as skálán), akkor 50-100 %-ra fontos, a belső pedig 70-100 %-ra fontos.
Így egy minden téren 100-as nő a főnyeremény. :D
"Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg"
Ez nálam azt jelenti, hogy egy férfi jeti, aki hanyatt kúszva közlekedik a szőrös hátán...
------------------------
Mert rosszul értelmezed :D Bár lehet te összejönnél egy jetivel is, nem tudom:)
A minimális elvárás takarhat ronda/átlagos/szép embert is.
Nekem átlagostól kezdődik, azaz nálam az átlagos a 0%, ami nem egy szőrös jetit takar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!