Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal pasik! Nektek milyen...

Fiatal pasik! Nektek milyen fontos a külső ismerkedésnél, és milyen a belső?

Figyelt kérdés
Ha lehet arányban írjátok, pl. 40-60%. Köszönöm! :)
2013. dec. 20. 00:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jogos, igazatok van. :)
2013. dec. 20. 00:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél csak a külső, ha a "belső"-t is ismered, akkor már elkezdted az ismerkedést...
2013. dec. 20. 00:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Érted, ahhoz hogy elkezdjek vele ismerkedni, ahhoz meg kell felelnie külsőleg. Ha nem felel meg, akkor nem kezdek el vele ismerkedni és nem érdekelnek akkor egyáltalán a belső értékei sem, mert az első kritériumon megbukott. Ezért 100%.
2013. dec. 20. 00:58
 14/20 anonim ***** válasza:

De leírom akkor már a nézeteimet kapcsolat szempontjából is :D

Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg, azaz még vonzónak találod, de tisztában vagy vele, hogy vannak tőle sokkal vonzóbb lányok is. Minnél nagyobb a külső aránya, annál nagyobb kompromisszumot kötsz a belső értékeinek a hiányosságával.

Pl. egy 30% belső - 70% külső felállásban már nem túl okos lányról van szó, viszont elég bomba nő :D

Szóval szerintem kapcsolatban az optimális a 60(belső)-40(külső) vagy az 50-50.

2013. dec. 20. 01:10
 15/20 anonim ***** válasza:
külseje legyen hatással a bioritmusomra belseje meg kecske
2013. dec. 20. 01:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Régen még érdekelt a belső,sokkal jobban,mint a külső.Most meg már leszarom milyen.Csak dugásra kell nő és ha minden jól megy már van egy jelöltem.
2013. dec. 20. 05:34
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg"

Ez nálam azt jelenti, hogy egy férfi jeti, aki hanyatt kúszva közlekedik a szőrös hátán...

Ez nem minimális igény. :D

A megismerkedési szakaszban elég ha nem taszít, és valami (egy "apróság") megfog a külsejében. (haj, mosoly, arc, testalkat, kisugárzás...)

Szóval számomra a külső 40%, a belső 60%.

(a belső értékek látványosan látható, ha tudod mit kell nézni, és anélkül, hogy szóba állnék vele. :) )

2013. dec. 20. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Külső alapján alakul ki a szimpátia, a belső meg vagy megerősíti ezt a szimpátiát vagy lerombolja.

szóval olyan 40-60 a belső javára.

belsőn nem csak a kedvességet, meg a többi sablon dolgot értem, hanem inkább az életstílust.

nem jönnék össze pl bulizós csajjal, mivel én nem járok ilyen helyekre.

2013. dec. 20. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát ez pont olyan, mint amikor mondta egy lány nekem, hogy ha az eszére hallgatna, akkor igent mondana, de ha a szívére hallgat, akkor nem, és arra hallgatott. Ezesetben az ész 100%, a szív 0%, vagyis 50 % volt az esély. De egyébként tökre lehet, hogy kevesebb volt picivel az észre hallgatás, és picit több a szív, már amennyire én hallgattam őt.

Visszatérve lényegtelen, szerintem 50-50, de ki tudja...

Van, amikor nem lényeges annyira a külső, mert brutálisan megfog, hogy mi van mögötte, de van, amikor annyira szép, hogy nem bírnék neki ellenállni, akármi is lehetne mögötte.

Tehát, ha fontos a külső (100-as skálán), akkor 50-100 %-ra fontos, a belső pedig 70-100 %-ra fontos.

Így egy minden téren 100-as nő a főnyeremény. :D

2013. dec. 20. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:

"Ha a külső ott 0% lenne, az azt jelentené, hogy a partnered pontosan a minimális elvárásaidnak felel meg külsőleg"

Ez nálam azt jelenti, hogy egy férfi jeti, aki hanyatt kúszva közlekedik a szőrös hátán...

------------------------

Mert rosszul értelmezed :D Bár lehet te összejönnél egy jetivel is, nem tudom:)

A minimális elvárás takarhat ronda/átlagos/szép embert is.

Nekem átlagostól kezdődik, azaz nálam az átlagos a 0%, ami nem egy szőrös jetit takar :D

2013. dec. 20. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!