Csajok! Mit tennétek ebben az esetben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tetszik nektek egy srác, át is hív magához. Azonban randi vagy szex helyett csajos este lesz. Pasikról csevegtek egész este, romantikus filmeket néztek, és kilakkozzátok egymás körmeit.
Barátkoznátok ezek után a sráccal, vagy mit tennétek ebben az esetben?
2013. dec. 19. 18:46
2/7 anonim válasza:
Barátkoznék vele, miért ne? De velem aztán hiába ajarna romantikus filmet nézni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy meleg, de egy hetero pasi nem vágyik ilyen programokra.
2013. dec. 19. 18:56
4/7 anonim válasza:
Pasikról csevegtél vele egész este?
Úgy látszik a pasik érdeklik...hisz melyik az a hetero,aki nem lenne féltékeny vagy idegesítené,ha te más pasikról beszélnél egész este???
Belakkoztátok ráadásul egymás körmeit nagyon súlyos(szerintem).
És mondd melyik a a srác,aki különösen érdekelte???
5/7 anonim válasza:
Ja, én meleg srác vagyok.
De, légy türelmes a srác felé.
6/7 anonim válasza:
persze hogy barátkoznék. biztos csalódott lennék de hát már megszoktam hogy kb minden meleg srác rohadt jól néz ki:D
7/7 anonim válasza:
6
jah már én is kezdek aggódni hogy meleg vagyok
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!