Beleestem magamba, hogy udvaroljak magamnak? Mi lenne az első lépés?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy közeledjek...félek hogy elriasztom magam.
Lehetséges,hogy több is lehet köztem?
2013. dec. 17. 23:10
1/22 anonim válasza:
Hívd meg magadat egy italra. Esetleg vacsorázni.
2/22 A kérdező kommentje:
De akkor én fizetek?
2013. dec. 17. 23:11
3/22 anonim válasza:
De ha nagyon modern és trendi akarsz lenni, akkor írj magadra "fészen".
5/22 anonim válasza:
Feküdj le magaddal most szépen. Még ne dugd meg magad, nehogy azt hidd, hogy csak azt akarod.
6/22 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül neked fizetned, mert fizethetsz te is. De mindenképp ajánljad fel a fizetést, hogy ne tűnj bunkónak.
7/22 anonim válasza:
Akkor menj orvoshoz, ha te lemondod a randit magadnak. Felhívod magad, hogy bocs, nem tudok menni... és erre magadba zuhansz.
Örülj, azonos az érdeklődési köröd!
8/22 A kérdező kommentje:
Úgy érezném,hogy csak kihasználnám magam:(
2013. dec. 17. 23:13
10/22 anonim válasza:
Fontos hogy legyen magad közt összhang. Legyen miről beszélgetnetek. Vidd el magad egy mozira, egy közös bowlingra, beszélgessetek ismerkedjetek meg. De ne nyomulj magadra nagyon. sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!