Miért csak addig érdekel egy-egy adott srác, amíg nem lehet az enyém?
Pár éve még teljesen nyitott voltam ilyen téren. Sok srác bejött, illetve szinte mindegyikükben találtam valamit,ami tetszett, és legtöbbjükkel szívesen összejöttem volna. Mielőtt leri*an*oznátok: csak 3 pasim volt, semmi kavarás és hasonlók. Már 8 hónapja,h szakítottam az akkori párommal (akivel 2 és fél évig voltam együtt,de elmúlt részemről a szerelem). Azóta valahogy mintha magasabbra tettem volna mércét,nagyon ritka az olyan srác,akit ha meglátok azt mondom,h tetszik. És ha van is ilyen,miután kezdem megismerni,vagy úgy érzem,h van esélyem nála,onnantól kezdve már nem is érdekel,nem is látom jó pasinak. Miért van ez? Pedig vágyom rá,hogy legyen...de nem szeretnék olyannal semmit,aki nem jön be. Várjak a "tökéletesre",vagy tegyem lejjebb a mércét?
20/L
Viszonylag boldog vagyok, vannak barátaim, hobbim, időm talán nem is lenne egy kapcsolatra. Viszont néha nagyon hiányzik, hogy éjjel öleljen valaki. Az a legrosszabb, mikor a barátaimmal elmegyek meginni valamit, és mindenki hozza a párját, csak én vagyok "egyedül"... Ami részben jó, mert végre van időm magamra, a saját életemre, nem kell máshoz igazodnom, de máskor meg rossz. :(
Lehetséges, hogy azért van ennyire fent a mérce, mert a legutóbbi párom iszonyat jó pasi. Mégis őt is eldobtam magamtól...talán most próbálok olyat találni, aki még nála is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!