Mit csináljak ha egy jóval idősebb srácba zúgtam bele?
Van egy nagyon aranyos srác akivel jóban vagyok hetente párszor szoktunk beszélgetni mert edzésről ismerem... És hát totál belezúgtam és ezzel csak annyi a gond h jóval idősebb... de egyszerüen nem megy az h elfelejtsem meg ilyenek... nagyon tetszik és nem tom h mit csináljak mert félek ha elmondom neki akk egy életre lőttek annak is h jóban vagyunk na meg én nem is vagyok annak a híve h a lány lépjen először.
kérlek segítsetek
Igen.. mennyi?
Nem mindegy h L15-F30 vagy L15-F19...
Na meglepve olvasom, hogy "nagyon aranyos srác" és a "nagyon tetszik" kifejezéseket együtt! :-)
Én meg élből elutasítottam 3 nőt is aki azt mondta aranyos vagyok, mert visszautasításnak vettem és nem mentem velük randizni amikor hívtak, mert az aranyos= nem vagy férfi és nem tetszel, ezért a randira hívást is sértésnek vettem, hogy ha nem tartanak férfinak akkor mit szórakoznak itt velem!
hát a 14 év az nagyon sok..hagyd is!!
én elé sok csajjal randiztam már volt aki 5 évvel is öregebb volt..és nem nagyon érettük meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!