Szerintetek az normális, ha valakinek nincs Facebookja?
Normális.
Szerintem az a nem normális, amikor valaki a facebookot hibáztatja bármiért.
Nekem például van, ettől függetlenül nem tárom a világ elé a magánéletem. Most direkt visszanéztem, augusztusban posztoltam olyat, amiből kiderült, hogy a házunk aljában van egy fornettis. Az adataimat megnézve pedig az ismerőseim megtalálják az emailcímem, telefonszámom, ismeretlenek pedig azt, hogy hova jártam iskolába. Ennyi.
Viszont elfogadom, hogy amikor a legtöbb okostelefonhoz ingyenes facebook hozzáférés van, akkor az ember inkább ír chaten, nem sms-ezik. Miért fizetne valamiért, amit ingyen is megkap? Különben azért is jó, mert nekem pl. rengeteg barátom él külföldön, néhányan olyan messze, hogy el se tudok utazni meglátogatni őket, és ők se tudnak hazajönni, csak 1-2 évente. Velük hatékonyabb így tartani a kapcsolatot (oké, meg persze skype-on).
A facebook egy csatorna. Önmagában nem tehet semmiről. Az egyes emberen múlik, hogy mire használja. Ennyi.
12:20
Ezért kell személyesen ismerkedni. Lát, hall, érez a másik fél, akkor nem fogja azt mondani hogy kamu vagy.
Én töröltem róla magamat mert nem érzem magam rajta biztonságban.
pl. Youtube videomegosztón vannak videók, hogy lehet profilt törni (igaz gyatra felbontásban), akinek van programozói gyakorlata az akár hekkerkedhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!