Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha valakinek nincs Facebookja?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
?? Miért ne lenne normális? Már csak nem a facebook lesz az észbeli képességek fokmérője, bele is futnék egy kanálba. Százszor normálisabb egy face-nélküli, mint az, aki ott tölti az életét.
2013. dec. 16. 12:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Normális.

Szerintem az a nem normális, amikor valaki a facebookot hibáztatja bármiért.

Nekem például van, ettől függetlenül nem tárom a világ elé a magánéletem. Most direkt visszanéztem, augusztusban posztoltam olyat, amiből kiderült, hogy a házunk aljában van egy fornettis. Az adataimat megnézve pedig az ismerőseim megtalálják az emailcímem, telefonszámom, ismeretlenek pedig azt, hogy hova jártam iskolába. Ennyi.

Viszont elfogadom, hogy amikor a legtöbb okostelefonhoz ingyenes facebook hozzáférés van, akkor az ember inkább ír chaten, nem sms-ezik. Miért fizetne valamiért, amit ingyen is megkap? Különben azért is jó, mert nekem pl. rengeteg barátom él külföldön, néhányan olyan messze, hogy el se tudok utazni meglátogatni őket, és ők se tudnak hazajönni, csak 1-2 évente. Velük hatékonyabb így tartani a kapcsolatot (oké, meg persze skype-on).

A facebook egy csatorna. Önmagában nem tehet semmiről. Az egyes emberen múlik, hogy mire használja. Ennyi.

2013. dec. 16. 12:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális, ám ha ismerkedni akarsz, ott már gondok lesznek. Ha nincs fb-od. rögtön kamunak néznek. Személyes tapasztalat. Nekem amúgy van, regiztem, hogy legyen, de semmi aktivitás. Így is mindig megkapom, ha valakit bejelölök, hogy biztos kamu vagyok. Szóval egy szükséges rossz.
2013. dec. 16. 12:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem kötelező? Már lassan a suliban is alap elvárás, hogy mindenkinek legyen, nálunk a tanárok fb-on keresztül küldik át a házit, meg az anyagot... ennyit erről.
2013. dec. 16. 12:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért ezek szerint pl 1900-ban vagy előtte akár, csak beteg emberek éltek? :DD Nekik se hiszem, hogy volt és láss csodát, fenn maradt az emberiség :) Lehetséges fb nélkül élni. fb != oxigénmolekula.
2013. dec. 16. 12:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Jajaja és az se normális, hogy folyóvíz meg villany meg központi fűtés van a lakásainkban, hiszen 1900 előtt ezek nélkül is éltek emberek :D
2013. dec. 16. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:

12:20

Ezért kell személyesen ismerkedni. Lát, hall, érez a másik fél, akkor nem fogja azt mondani hogy kamu vagy.

2013. dec. 16. 13:18
 18/21 anonim ***** válasza:
pb12: Az lenne a legnormálisabb, ha visszafejlődnénk a kőkorszakba ;) (sarcasm)
2013. dec. 16. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Bist du ein idiot?
2013. dec. 16. 14:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Én töröltem róla magamat mert nem érzem magam rajta biztonságban.

pl. Youtube videomegosztón vannak videók, hogy lehet profilt törni (igaz gyatra felbontásban), akinek van programozói gyakorlata az akár hekkerkedhet is.

2013. dec. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!