Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 18 éves szingli lány, hol...

Egy 18 éves szingli lány, hol ismerkedhet 18-25 év közötti ugyancsak szingli fiúkkal/férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nem itt szeretnék ismerkedni, és ha lehet, akkor nem netten, komolyabb típusú lány vagyok, nem nagyon járok blizni...

Szeretném, ha tudnátok nekem javasolni helyeket, ahol lenne nekem lehetőségem nekem is ismerkedni...:)

2013. dec. 15. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
attól függ melyik városban laksz
2013. dec. 15. 23:04
 2/9 WheneverYouWant ***** válasza:
például itt...
2013. dec. 15. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt már párkapcsolatod?
2013. dec. 15. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Iskola, munkahely, táncházak, kiállítások, kulturális programok, van miből választani.
2013. dec. 15. 23:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem Budapesten lakom, egy kisebb városban..
2013. dec. 15. 23:08
 6/9 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy kezdeményezzenek nálad akkor gondolom a szokásos bulik stb. viszont ha adott esetben hajlandó vagy kezdeményezni te is akkor szinte bárhol.
2013. dec. 15. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
És nagy vagy kicsi az a város, mert Budapestnél kisebb Debrecen is, meg Siófok is és azért van különbség a kettő között méretben...
2013. dec. 15. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem muszáj ahhoz buliba járni csak néha mozdulj ki. Én pl. itt lakom a Balcsi környékén és télen is sokan jönnek korizni ha befagy, néha simán csak kiülünk a barátokkal a padra beszélgetni vagy sétálunk és ismerkedtünk már így meg ismeretlenekkel. Az a lényeg igazából, hogy mozogj valamerre mert ha otthon ülsz akkor nem fog senki kopogtatni, hogy "hahó megjöttem. Leszel a barátnőm?" :)

Valami olyan helyre menj ahol többen is megfordulnak. Bár manapság már főleg a fiatalok körében nem annyira jellemző, hogy kiránduljanak pedig egész jól összekovácsolja a csapatot egy hosszabb gyalogtúra de akár bicilivel vagy ahogy a motorosok... teljesen mindegy csak menj társaságba. Nem kötelező a klubokba és kocsmákba járni.

Sok szerencsét hozzá :)

23/F

2013. dec. 15. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig muszáj leszel eljárni ulizni, ha ismerkedni akarsz. Ez a legegyszerűbb formája. Esetleg különböző foglalkozásokon, hobbi szintű különórákon szerezhetsz kapcsolatokat, de oda nem csak pár órára tervez az ember.
2013. dec. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!