Lányok, fiúk, milyen ötletnek tartanátok egy Gyakoris Rapid Randi megszervezését?
Nagyon sokan akarnak itt ismerkedni, de az nem igazán működik személyes találkozás nélkül. Van erre szerintem egy egész jó rendszer, amit RapidRandinak hívnak. Tudjátok ez a 7 lány - 7 fiú egy kávézóban, a lányok egy-egy asztalnál ülnek, a fiúk pedig 7 percenként vándorolnak egy újabb asztalhoz. A végén jelzi mindenki, ki volt neki szimpi, és ha a másik félnek is az volt, akkor megkapják egymás elérhetőségét.
Ez egy létező dolog, de szerintem sokkal jobban működne egy olyan csoportnál, akikben egy dolog biztos közös. Ez pedig szerintem, aki itt van, arra tuti igaz, hogy szereti mások véleményét kikérni a problémáiról, ill. szeret másoknak tanácsokon segíteni, tanácsokat adni neki.
Mint írtam ez egy létező dolog, 5 rongy körüli árért lehet egy ilyen rendezvényre bejutni, de természetesen ez az összeg itt megoldható szerintem, hogy csak egy 1.000 Ft körüli fogyasztás legyen a helyen, ami sztem tök korrekt lenne.
Területileg mindenképp Budapest lenne az első ilyen rendezvény helye, de akár máshol is lebonyolítható, ha van rá igény. Korhatárra pedig első körben mondjuk 20-30 éves korosztályban lehetne kiírni a megszervezést, így elkerülve a túlságosan nagy korkülönbségeket.
Jó ötletnek tartanátok egy ilyet?
Abból a hét fiúból négy GoGol lenne...:D
Amúgy annyira nem hülyeség a dolog, bár én tuti nem mennék. Szerintem akik szimpatikusnak találják itt egymást, előbb utóbb úgyis összetalálkoznak, ha akarnak valamit. Ha meg nem akar semmit az egyik fél, amúgy is fölösleges lenne a találka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!