Csajok viccesnek tartanátok egy fiútl egy olyan sms-t amibe csak e betű szerepelne magánhangzóként?
Figyelt kérdés
Pl: egyszer egy remek mely,nem kertel,embereket ment,stb......
Értitek mire akarok kilyukadni.
2013. okt. 22. 16:20
2/10 anonim válasza:
Nem. Ez erőltetett, nem vicces. Számomra pluszba még rettentő idegesítő is.
DE ez csak azt jelent, hogy én nem találom viccesnek. Hál' Istennek, nem nekem udvarolsz. Valaki más biztos viccesnek találja.
3/10 anonim válasza:
"Retteneteset szellentettem, derelye ereje, este ettem..."
4/10 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs mire akarsz kilyukadni, elmagyaráznád. Hogy lehet már csak e betű minden magánhangzó.
Pl. Szee, ezert erek, hegy elhevjelek velehave?
5/10 anonim válasza:
E helyen csak e-é legyen nyelveden.
ne nevess!
nem lehetetlen.
lehet értelmes ezen eszmecsere.
6/10 anonim válasza:
Akkor inkább romantikusat írj úgy, mint valami taplóságot. AZ sokkal jobban tetszene.
8/10 anonim válasza:
Ez csak akkor jó ha természetesnek hat, mintha véletlen lenne. Egyébként meg erőltetett szar. Akkor inkább rímes legyen.
9/10 anonim válasza:
Nem kertelek, te hetyke remete csemete.
Nem teljesen, mert eme heccet nem szeretem.
10/10 anonim válasza:
Hát ha magát a szöveget össze tudnád rakni úgy, hogy vicces legyen, talán. Ha csak úgy... akkor..huh.. engem nagyon felidegesítene, utálom,ha valaki így beszél direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!