Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez a torz ismerkedési...

Mi ez a torz ismerkedési kényszer a mai férfiaknál? Miért van ez? Nők ennyivel intelligensebbek, hogy ezt nem csinálják?

Figyelt kérdés

Én boldog párkapcsolatban élek, szerencsére. Barátnőm szerintem átlagos, nekem persze a legszebb. De állandóan írnak rá bejelölik facebookon szórakozóhelyeken, szinte mindenhol ahol megy megtalálják a férfiak hogy jó a profil képed van kedves ismerkedni, idétlen sablon szövegel. De nem csak a barátnőmnek, szinte minden női ismerősömnek, akik nem is néznek ki jól, de már írogatnak rá a pasik. Ilyenkor szégyenlem, hogy férfinak születtem.

Csajok ti is tapasztaljátok ezt?

2013. dec. 15. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akinek publikus a profilja FB az lotyó.
2013. dec. 15. 12:20
 12/18 anonim ***** válasza:

engem csak bejelölni szoktak vadidegenek, de szerencsére nem gyakran. nem jelölöm vissza.

egész alakos kép van, s nem vagyok mai csirke sem.

2013. dec. 15. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező egy férfinak sokkal magasabb a libidója,mint egy nőnek,ezért is vagyunk képesek elviselni őket.
2013. dec. 15. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Jól lakott medve nem álmodik mézevésről!

Nyugodj meg kérdező! Eljön majd a pillanat, amikor te is egyedül leszel, mint a kisujjad. :) Sok gyökér van, aláírom, de sajnos az értékes emberek is elvesznek így ennek sűrűjében. Szóval megértem, ha fogalmazni nem tudó, életképtelen, mai díszbuzys srácokat kosaraznak ki, de hogy írni tudó, kommunikációképes, nyitott férfiakat, na azt már nem értem meg soha.

2013. dec. 15. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
utolsó, menjen akkor társkeresőre. a facebookon nekem az ismerőseim vannak, nem ismerkedésre használom...
2013. dec. 15. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez a "torz ismerkedési kényszer", mint írtad, mind a nőknél, mind a férfiaknál jelen van, hisz a mai társadalom elvárja, hogy legyen mihamarabb barátnőd, ne legyél szűz 18 évesen... ellenben azt nem várja el, hogy legyen munkahelyed. Ám, ha mégis munkahelyet keresel, ne légy öreg, max 25 éves 5 éves munkatapasztalattal és egy diplomával. Magával a mai társadalommal van a legnagyobb bökkenő.
2013. dec. 15. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez már ilyen önmegvalósítási őrület.Nagyon beteges irányba ment el az egész.sokan,akik ki vannak akadva laza kapcsolatok miatt annak az nem jutott eszébe,hogy a mai fiatalság csakis ilyenekben él??
2013. dec. 15. 13:09
 18/18 anonim válasza:
Akkor ezek szerint marha szerencsés vagyok, mert engem valahogy soha nem találnak meg az ilyenek. Sőt, valójában semmilyenek.
2016. júl. 8. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!