Ha tényleg mindig a nő választ, és ha a szerelem tényleg kémia, akkor tulajdonképpen nem is próbálkoznom a nőknél?
Mert most ha a két állítás igaz: a szerelem egy automatikusan kialakuló kémiai folyamat, magyarán nem igazán befolyásolható. És ha ez nálam kialakul valaki felé, azonban viszonzatlanul, akármit tehetek, a nőnek nem fogok kelleni, hiszen ők válogathatnak.
Ha azonban egy nőben ilyen folyamatokat ébresztek, és "kiválaszt", akkor a helyzet egyszerűbb. Mert valljuk be, a nőknek könnyebb szerelmet ( de ha mást nem is, hát szexuális vonzalmat) ébreszteni egy férfiban, így azért az esetekben többségében az elfogadja.
Ha így vesszük, akkor halál feleslegesen fárasztom magam a kezdeményezéssel, a kedveskedéssel és minden ilyesmivel ?
Hm
Ennél gázabb indokot nem láttam még a gyávaságra.
muszáj mindenkinek a "kémiával" bäszakodnia? ez a kémiai reakció: [link]
nagyon gáz vagy kérdező, ha ezt csinálod soha nem lesz barátnőd... mondjuk igy se lesz
2. válaszoló:
Egy elméleti fejtegetésnek indult ez az egész, nem vitatkozni akarok, de én ezt valamilyen szinten tapasztalom is. Próbálkoztam régebben, de ez így ( nálam legalábbis ) nem működött. Ez nem gyávaság, hanem a módszer működésképtelenségének a felismerése.
De ez nem így sírós kérdés akar lenni, komolyan érdekelne mások véleménye erről.
#6 Hhhhmmmmmm... Ez elgondolkodtató.
..
- "Igen, egy k_rvanagy virágcsokrot, legyen szíves."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!