Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudom, hatmillió ilyen kérdés...

Tudom, hatmillió ilyen kérdés volt de egyszerűen kilátástalannak érzem a helyzetem. Van kiút?

Figyelt kérdés
A kérdést nem ismerkedés céljából írtam, csak azzal kapcsolatban. Jó ideje egyedül vagyok. Volt már barátom, de nem volt egy hosszú életű kapcsolat.Rám mosolyognak, néznek utcán, tömegközlekedésen de semmi. És ha meg odajön valaki olyan szinten zavarba jövök, hogy az valami hihetetlen. de már megőrülök így. Sok barátom van, el is járogatok ide oda, de egyszerűen ez minden nap eszembe jut. Nem szeretek nagyon pl olyan házibulikba menni ahol nagyon sok az ismeretlen. Valahogy nem érzem magam olyankor felszabadultnak , viszont a barátaimmal teljes mértékben. Sokan egy új barátság után rá is csodálkoznak amikor tényleg kinyílok Nem értem mért vagyok ennyire feszélyezett. Hogy lesz így bárkim is? 18 l.
2013. dec. 14. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

jaaj ne már! menj el bulizni, táncolj, érezd jól magad és hidd el rögtön lesz miből válogatni :D

tegnap kb 3 óra leforgása alatt 5 srác mozdult rám, pedig nem vagyok fullos csaj (átlagosnak gondolom magam). igaz, van párom, így csak pár szót váltottam, semmi több. de nem hiszem, hogy mind az 5 selejtes lett volna vagy csak dugni akartak... sőt, némelyikük határozottan intelligens volt és szimpatikus. (könnyen kiszűröm, hogy ki milyen ember).

na, a lényeg hogy menj, bulizz, flörtölj érezd jól magad és majd jön a nagy szerelem, ha ideje lesz :)

2013. dec. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!