Szerintetek melyik lenne a jobb?
Szeretnék chat-elni egy lánnyal. Egy suliba járunk, de nem ismerjük egy mást, csak látásból, de kép alapján szerintem rájön, hogy nem vagyok 'full idegen'.
Csak a beszélgetés elkezdésével van bajom, utána már valószínű kialakulna egy beszélgetés (vagy nem..).
1.) 'Szia!:) Milyen napod? / Hogy telt a hétvégéd?'
vagy
2.)'Szia!:) Nagyon csinos vagy. Szeretnélek közelebbről megismerni. Van kedved beszélgetni? ( és ha igen, akkor utána írnám a hogy telt a hétvégéd vagy valami ilyesmit)
Esetleg más tippeket is írhatok. 17/f
Köszi:)
Amúgy a lány is 17 éves.
Az első verzió nagyon gáz lenne, nem hiányzik egyfajta 'bemutatkozás' (bár elvileg tudja, hogy kivagyok csak még nem beszéltünk)?
És az elején csak 'bombázzam' a kérdésekkel?
Mondjuk megkérdezem, hogy milyen napja volt. Erre ő válaszol valamit aztán utána sokat kérdezgetem? Mondjuk: 'Van valami hobbid, milyen filmeket/sorozatokat szeretsz (esetleg itt felhozom, hogy lenne-e kedve mozizni?)'
Mondom szerintem az első két három beszélgetésnél még semmiképen ne kérdezz rá. Egy vadidegennel én személy szerint nem mennék sehova. Akkor sem ha láttam már a suliban. Figyelj ha bejössz neki majd ő is elkezd kérdezgetni. Meglátod, hogy mennyire egyezik az érdeklődési körötök, kitudja, lehet h nem is fog annyira bejönni, ha jobban megismered....először sztem csak próbálj meg spontán beszélgetni vele... mondjuk lehetsz humoros, jópofa az általában bejön a csajoknak
Nekem 8.ban volt egy ilyen. Rám irt a suliból egy srác. Ki volt írva állapotnak hogy tánc..tánc..tánc... és ő beírt h na mi az táncikálsz ? először csak néztem h mivan, mert addig sohasem beszéltünk...aztán elég hosszú kapcsolat lett belőle :P Légy spontán, ne görcsölj rá ennyire, kérdezd meg mit csinál éppen, hogy telt a hete, mivel szokta tölteni a szabadidejét, milyen zenét szeret mit tudomén,ha esetleg hasonlít az ízlésetek mutathatsz neki olyan számot amit te nagyon szeretsz, lehet neki is bejön majd, ha neki is tetszeni fog a dolog, akkor kialakul, meg majd ő is rásegít, visszakérdez, ha ő meg nem nagyon lesz benne az ismerkedésben, akkor azt észreveszed a szótlanságból, stb, akkor meg nincs is mit erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!