Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha úgy köszöntem el egy...

Ha úgy köszöntem el egy fiútól hogy "puszi" és erre ezt mondta?

Figyelt kérdés
Szóval jóban vagyunk, vagyis néha beszélgetünk, hülyülünk, de annyira nem ismerjük egymást. Egy munkahelyünk van de ő másik részlegen van, néha összefutunk "Szia, mizu" pár mondat, meg 1-2 poént odavág stb. Na és most hetekig nem találkozunk. Köszönök el hogy "na jól van, megyek pusszancs nektek" nem is szoktam amúgy így köszönni, erre ő: na had lássam azt a pusszancsot :D Nem tudtam hogy reagáljak rá, mit kellett volna? Tetszik amúgy, de nem vagyunk olyan viszonyban.
2013. dec. 14. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Máskor adj egy neki egy kósza puszit, ne hangsúlyosat csak egy gyorsat:)
2013. dec. 14. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha amúgy is tetszik, akkor adhattál volna egy puszit neki.
2013. dec. 14. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
ha majd a nyugdíj mellett feketéző zöldségeskofának -aki pluszban hapsi- csókolommal köszön fogd szaván hogy akkor smárolja is le a bácsit....
2013. dec. 14. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én simán odaléptem volna hozzá és adtam volna neki egy gyors kis puszit. Biztos meglepődött volna, és legalább kiderült volna, hogy viszonyul hozzád. :) Bár, szerintem nem vagy neki teljesen közömbös, ha látni akarta azt a puszit. :)
2013. dec. 14. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Átérzem a szitud, bár igen, ha képben van az ember, tud reagálni, akkor mehet a puszi.

Nekem azt mondta a kollégám a múltkor:"úgy megcsikiznélek"

Köpni - nyelni nem tudtam meglepetésemben.

2013. dec. 14. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!