Ha úgy köszöntem el egy fiútól hogy "puszi" és erre ezt mondta?
Figyelt kérdés
Szóval jóban vagyunk, vagyis néha beszélgetünk, hülyülünk, de annyira nem ismerjük egymást. Egy munkahelyünk van de ő másik részlegen van, néha összefutunk "Szia, mizu" pár mondat, meg 1-2 poént odavág stb. Na és most hetekig nem találkozunk. Köszönök el hogy "na jól van, megyek pusszancs nektek" nem is szoktam amúgy így köszönni, erre ő: na had lássam azt a pusszancsot :D Nem tudtam hogy reagáljak rá, mit kellett volna? Tetszik amúgy, de nem vagyunk olyan viszonyban.2013. dec. 14. 13:20
1/5 anonim válasza:
Máskor adj egy neki egy kósza puszit, ne hangsúlyosat csak egy gyorsat:)
2/5 anonim válasza:
Ha amúgy is tetszik, akkor adhattál volna egy puszit neki.
3/5 anonim válasza:
ha majd a nyugdíj mellett feketéző zöldségeskofának -aki pluszban hapsi- csókolommal köszön fogd szaván hogy akkor smárolja is le a bácsit....
4/5 anonim válasza:
Én simán odaléptem volna hozzá és adtam volna neki egy gyors kis puszit. Biztos meglepődött volna, és legalább kiderült volna, hogy viszonyul hozzád. :) Bár, szerintem nem vagy neki teljesen közömbös, ha látni akarta azt a puszit. :)
5/5 anonim válasza:
Átérzem a szitud, bár igen, ha képben van az ember, tud reagálni, akkor mehet a puszi.
Nekem azt mondta a kollégám a múltkor:"úgy megcsikiznélek"
Köpni - nyelni nem tudtam meglepetésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!