Sracok, nektek egy puszi jelent valamit?
Figyelt kérdés
Egy osztalyba jarunk,es elvileg csak haverok vagyunk,de en kezdek beleesni ... Tegnap amikor talalkoztunk a suliban megoleltem mint ugye a haveroknal szokas,oke foleg a lanyoknal.eleg sokaig oleltuk egymast,es simogattuk egymas hatat,es akkor mondta, h ez milyen jolesik neki,aztan megpusziltam,es ennyi
Lehet,hogy ez jelenthet neki valamit? Ugy ertve tobbet mint baratsag ?
2013. nov. 9. 14:27
1/8 anonim válasza:
igen, nálunk is így volt és a lány kicsit berágott hogy ez már nem baráti biztos..
2/8 anonim válasza:
attól függ hova adtad azt a puszit
3/8 A kérdező kommentje:
Arca'ra :D
2013. nov. 9. 14:34
6/8 A kérdező kommentje:
Uuu,dejo :))
Egyebkent most eloszor csinalok ilyet,eddig ha tetszett egy srac kb ra se mertem nezni...
Koszi a valaszokat,es szerintetek hogyan tovabb ? :)
2013. nov. 9. 14:47
7/8 anonim válasza:
Folytasd ezt a közeledős-ölelkezős stílust, persze ne erőltesd, csak akkor, amikor jól esik. :)) Ha viszonozza, akkor idővel lépnie kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Okes :)
Viszont van egy lany,akivel szinten csinal ilyeneket,csak vele tobbszor,de elvileg o is csak haver ...
2013. nov. 9. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!