Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok Kőhalmi...

Szerelmes vagyok Kőhalmi Zoltánba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reménytelenül és kétségbeesetten beleszerettem. Úgy érzem, életemnek nincs tovább értelme... Segítsetek! (vagy legalább szóljatok a Zolinak)

2013. dec. 13. 22:37
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
72%
ez de gyakori kérdés :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. máj. 1. 20:15
 22/35 anonim válasza:
100%
Most olvasom.Remélem elmúlt:-) Én épp egy pub-ban dolgoztam,ahol fellépett a Kőhalmi Zoltán. Kértem tőle autogramot.Véletlenül megfogta a kezem,azóta vonzódom hozzá.:-) Ennek már 3 éve.Ez nem szerelem, hanem az elérhetetlen iránti sóvárgás. Később beleszerettem egy kevésbé híres,nős családapába, elmondtam neki személyesen. Igent nyilván nem mondott,de azóta még több tisztelet kapok tőle,és tovább tudtam lépni. Persze a Kőhalmi azóta is nagyon tetszik.:-) liv26
2015. ápr. 6. 18:26
 23/35 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadók!

Először is: Nem Kőhalmi írta a kérdést... de valóban Ő maga ihlette meg :)

A 2013/2014-es szilveszteri rádiókabaré felvételén voltam, ami ugye néhány héttel szilveszteri adás előtt van. Azt hiszem ott sütötte el először ezt a poént, és nagyon jót nevettem rajta.

Természetesen amint hazajöttünk az előadásról, az első dolgom volt elolvasni a gyakorikérdéseken, de szomorúan láttam, hogy nincs ilyen.

Ekkor jutott eszembe, hogy az éles adás csak pár hét múlva lesz (amit remélhetőleg néhány millióan is meghallgatnak majd), és biztosan több olyan lökött ember is lesz, akinek az első dolga lesz utánanézni.

És hát gondoltam, tartozom Kőhalminak ennyivel :)

Köszönöm mindenkinek, hogy részt ebben, és köszönjük meg együtt Zolinak a sok nevetést!

Remélem nekem is sikerült megnevettetni benneteket, és talán egyszer lesz alkalmunk együtt megnézni Zolit vezetni.

Üdv:

A kérdező

u.i.: Nem, Zoli ne is legyenek reményeid. Egy csúnya, szakállas férfi vagyok, és a feleségem sem örülne ;)

2015. nov. 11. 16:46
 24/35 anonim válasza:
74%
Kérdező. Ez nagyon tetszett. Én rengeteget hallgatok Kőhalmit. Majdnem az összes előadását hallottam kismilliószor. Már régen hallottam ezt a poénját, de csak most kerestem rá, mert éppen a gyakorikétdéseket olvasgattam. De mostmár ennyire hiszek el neki ilyesmiket...
2016. márc. 9. 14:48
 25/35 anonim ***** válasza:
45%

Ja, most már kínos mi? Muszáj kimagyarázni.

Nem gáz amúgy, sokkal gázabb lenne, ha Kiss vagy KAP kollégákba lennél szerelmes, azoknak aztán végképp semmi humoruk...

2016. okt. 30. 17:57
 26/35 anonim válasza:
92%

Nem is így szólt a kérdés a műsorban, hanem úgy, hogy "Szerelmes vagyok Kőhalmi Zoltánba. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?"

;-)

2017. júl. 18. 08:06
 27/35 anonim válasza:
86%
Haha, utolso valaszolonak igaza van 😂😂😂
2017. júl. 18. 19:07
 28/35 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező én írtam ki az eredeti kérdést, és sajnálom, hogy nem találtad meg! Pedig igazi, valódi a kérdés és még most is megtalalhato.

A datumbol pedig kovetkeztethetsz, hogy valóban a szilveszteri adás felvétele előtt íródott.

Mikor meghallottam januárban az ismétlést, nagyot nevettem magamon, persze azért nekem is jár 15 perc hírnév ;-)

2017. júl. 26. 21:03
 29/35 anonim ***** válasza:
2017. júl. 26. 21:05
 30/35 anonim válasza:
26%
Sajnálni tudlak csak. Szerencsétlen nem egy nagy szám. :)
2018. dec. 12. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!