Szerelmes vagyok Kőhalmi Zoltánba. Mit tegyek?
Kedves Válaszadók!
Először is: Nem Kőhalmi írta a kérdést... de valóban Ő maga ihlette meg :)
A 2013/2014-es szilveszteri rádiókabaré felvételén voltam, ami ugye néhány héttel szilveszteri adás előtt van. Azt hiszem ott sütötte el először ezt a poént, és nagyon jót nevettem rajta.
Természetesen amint hazajöttünk az előadásról, az első dolgom volt elolvasni a gyakorikérdéseken, de szomorúan láttam, hogy nincs ilyen.
Ekkor jutott eszembe, hogy az éles adás csak pár hét múlva lesz (amit remélhetőleg néhány millióan is meghallgatnak majd), és biztosan több olyan lökött ember is lesz, akinek az első dolga lesz utánanézni.
És hát gondoltam, tartozom Kőhalminak ennyivel :)
Köszönöm mindenkinek, hogy részt ebben, és köszönjük meg együtt Zolinak a sok nevetést!
Remélem nekem is sikerült megnevettetni benneteket, és talán egyszer lesz alkalmunk együtt megnézni Zolit vezetni.
Üdv:
A kérdező
u.i.: Nem, Zoli ne is legyenek reményeid. Egy csúnya, szakállas férfi vagyok, és a feleségem sem örülne ;)
Ja, most már kínos mi? Muszáj kimagyarázni.
Nem gáz amúgy, sokkal gázabb lenne, ha Kiss vagy KAP kollégákba lennél szerelmes, azoknak aztán végképp semmi humoruk...
Nem is így szólt a kérdés a műsorban, hanem úgy, hogy "Szerelmes vagyok Kőhalmi Zoltánba. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?"
;-)
Kérdező én írtam ki az eredeti kérdést, és sajnálom, hogy nem találtad meg! Pedig igazi, valódi a kérdés és még most is megtalalhato.
A datumbol pedig kovetkeztethetsz, hogy valóban a szilveszteri adás felvétele előtt íródott.
Mikor meghallottam januárban az ismétlést, nagyot nevettem magamon, persze azért nekem is jár 15 perc hírnév ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!