Lehet így barátnőm valaha?
Figyelt kérdés
A barátaim szerint lassú vagyok, meg mások is mondták már.(mozgásom beszédem)Bár én ezt nem érzem. Sokan kérdezték tőlem hogy be vagyok tépve. Kérdezteh olyat is a barátaimtól, hogy fogyatékos vagyok vagy mi.Ez hátrány a csajoknál vagy nem? Ez taszító esetleg a sebességem?2013. dec. 12. 19:27
11/19 A kérdező kommentje:
maradjunk témánál ha lehet. :)
2013. dec. 12. 19:48
12/19 anonim válasza:
küldesz képet privibe? :)
(az #5-ös válasz az enyém!^^)
14/19 A kérdező kommentje:
olyasmi.
2013. dec. 13. 15:15
16/19 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést, mert megkérdezték már páran hogy nem vagyok-e fogyaték. XD van egy olyan érzésem, hogy ez jut eszébe mindenkinek rólam első benyomásra. aztán ki akar egy kattant gyerekkel égyáltalán barátkozni is. nem vagyok fogyi ez bizonyítva lett, de azért csak félek. igaz hogy írtam itt az xd-t, de nagyon sz@rul tud esett.
2013. dec. 15. 10:38
17/19 A kérdező kommentje:
*tud esni
2013. dec. 15. 10:40
18/19 anonim válasza:
Figyelj, neked ilyen a személyiséged, ez van , ne akarjanak megváltoztatni!
Az én volt igazgatóm is úgy beszélt , mintha be lenne szívva , de teljesen normális volt! :)
19/19 A kérdező kommentje:
legalább tovább élek. nem hajtom szét magam.
2014. júl. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!