Ha nem tartozom a szép fiúk közé jogosan érzem úgy, hogy kevés vagyok egy tipikus vonzó, cuki lányhoz?
Mármint, ha ilyen aranyos, vonzó, formás lány kerül hozzám közel például buszon is, valahogy nem tudok olyan laza lenni, meg rá sem merek nézni, amúgy is eléggé szorongó, visszahúzódó, kicsit félénk fiú vagyok. Tudomásom szerint eddig csak egy lánynak tetszettem biztosan, de ő még nálam is félénkebb volt, így még talizni sem mert velem, csak a barátnője mondtha, hogy mi a helyzet. Sajnos sosem kaptam elég bizonyítékot arra nézve, hogy én tetszem a lányoknak, főleg olyanoknak, akik nekem is bejönnek. Olyan volt, hogy szép lány rám mosolygott vagy bámult buszon, de ezek ritka egyszeri esetek, többnyire csak szemezés van, de leginkább semmi, mintha levegőnének néznének a lányok és ez fáj rohadtul, de sosem panaszkodom, inkább pókerarccal, erős alfahímnek próbálom mutatni magam, mintha semmi érzelmem sem lenne, mintha semmi sem fájna, pedig van, hogy sírni tudnék csak azért, mert egy lány sem akar engem, egy sem jelez, hogy én helyes vagyok vagy ölelne meg legalább, mit bánom én, de ezek a szemezések, meg néha rám néz dolgok semmit sem jelentenek, én is nézek sok embert, mégis honnan kéne tudnom melyik lánynál szabad a pálya?! Sajnos sok lány nevezett már rondának, ugyanis két évig szólítgattam le lányokat és hát akaratlanul is kifogtam pár nagyszájú, meő lányt, volt, aki nem is úgy nézett ki, mégis durván leoltott, hogy mit képzeltem én ronda gyerekként, meg olyan is volt, hogy csak úgy kinevettek. Voltak azért kedves lányok is, néha még úgy is éreztem, hogy érdeklődnek felőlem, de általában az ilyen lányoknak volt pasija vagy éppen nem is akartak kapcsolatot, meg azzal jöttek, hogy csak barátkozni szeretnének most. Nem értem miért nem kellek én egy cuki lánynak sem, mi a baj velem, a külsőm vagy a félénk, szorongó jellemem?
Mer tudok laza is lenni, meg humoros, lökött, mit legutóbb egy lánnyal, vele smároltam is, de sajnos nem adott ő sem jelet, hogy helyesnek tartanak és akarna folytatást így nem kerestem többet és ő sem keresett azóta sem, bár megvan az elérhetősége, szoktam is fent látni fb-n is például, mobilszáma is megvan. De közben összejött valami másik fiúval. Amúgy ez a lány szép, formás volt, de nem a fullos, kényes cicababa típus. Sajnos ezt leszámítva csak a rosszat kaptam a lányoktól, egyszer haverom egy szép lánynak elküldte a képemet és az meg kigúnyolt, emiatt össze is vesztem a haverommal, én nekem amúgy sem jönnek be az olyan nagyon mű lányok és ráadásul egy ilyen alázott meg újra. Nekem inkább a természetes szép lányok tetszenek, de nem kell tökéletesnek lennie külsőre, inkább a jelleme fogjon meg. Attól tartok, hogy sosem tudok igazán közel kerülni egy lányhoz sem, azzal a szép lánnyal is csak azért jött össze így utólag belegondolva, mert ő maga akarta, vagyis sunyi módon elérte, hogy ráizguljak és megcsókoljam, de azért az ilyen lány nagyon ritka, gondolom, többé nem lesz ilyen szerencsém. Tudom, hogy változnom kéne, de félek a szp lányoktól, tőle is féltem először, csak aztán láttam, hogy őt mintha nem zavarta volna, hogy ronda vagyok és, ha hagyta, hogy megcsókoljam, akkor már arra is gondoltam, hogy mi van, ha talán neki nem is voltam ronda, míg mások rondának látnak, lehet ő csak átlagosnak. Vagy hülyeség ez?
Ja és nem kitalálom, beképzelem, annyi ember nevezett már rondának, biztos, hogy ez az igazság, csak azt bánom, hogy nekem is a szép, cuki lányok jönnek be, mint úgy kb. a fiúk 99%-ának, pedig próbáltam leadni, hogy olyanhoz is vonzódjak, akit a fiúk észre sem vettek, de nem volt az őszinte dolog és már nem is megy nekem ilyen hazugságba menekülni. Szerintem a lánynak sem jó, ha átverem így. De akkor mégis mit tehetnék, ha tudom, hogy a ronda fiúk közé tartozom és mégis a vonzó, szép lányokhoz vonzódom, de félek is tőlük nagyon, mert sokat bántottak a külsőm miatt?
Hát ez egy jó kérdés,a választ sajnos én sem tudom igazából.Mivel én is hasonló helyzetben vagyok mint te,annyi különbséggel hogyha nekem jeleznének akkor szívesen odamennék,de hát felém sem néznek legtöbbször.És bizony szerencséd volt azzal a lánnyal is,én a helyedben mindenképpen megkeresném újra hátha lehetne belőle valami.Nekem még ennyi sem jött össze,mint neked képzeld.Pedig én nem vagyok csúnya,átlagos külsőm van,nincs igazából semmi olyan gond velem,és mégsem jött össze még egy csók sem.:/
22/F
Csak az 1/3-át olvastam el, de elég is volt.
Te most komolyan úgy véled, hogy minden szemrevaló lánynak, a külsejéhez illő adottságokkal bír a barátja?
Elég felmászni a legközelebbi portálra és meglesni, hogy melyik kivel van kapcsolatban és esnek az állak.
Most nem fogok írni jelzőket, hogy mit is szeretnek a lányok, mert balgaság, hiszen ahány ember annyi... De a lényeg. Nem azért van egy fiú kapcsolatban, mert rámosolygott a szerencse, jókor volt jó helyen, vagy felszedték őt.. Hanem azért, mert vette a fáradtságot és a BÁTORSÁGOT, és odament kezdeményezni. Ennyi.
És ez mi, hogy eddig csak egy lánynak tetszettél??? És akkor mi van? Külsőleg lehet, hogy én se tetszettem sokkal többnek, mégis több lány szeretett már belém, mint ahány ujj van a testemen, és nem vagyok kripli...
Mellesleg minden csapból ez folyik már lassan, hogy ilyen coach-ok felkészítik a szerencsétlen rászoruló férfiakat, az ismerkedésre. Elárulom neked, hogy ezek akik betanítást vállalnak, korántsem adonisz testalkatúak, nem gazdagok, nincs száz, de még csak egy diplomájuk se ezen a területen, stb. Mégis megy nekik. És nem randákon mutatják be a dolgot éles helyzetben, hanem a repertoár széles körét érintik. És aki azt hinné, hogy statiszták... A fenét. Bemegyek egy szórakozóhelyre független attól, hogy fiatal-e az este és kb a 4. lány, akinél bepróbálkozom ellesz velem végig, és talán alakul is valami. Pedig oda nem állhatok be bmw-vel, de még csak nem is pörgetem az ujjaimon a kulcsaimat. Nem kell ékszer, vagy Armani.. Csak vér a pucádba! Hogy ne azt várd, hogy majd észrevesznek. Mint a sok mamlasz, peacock theory-ás majom, akit ugyan észrevesznek, de messziről el is kerülik őket.
És a végébe is beleolvastam. A következőt is el kell neked árulnom. A lányoknak, mint talán már az elején is kiderülhetett az írásomból, közel sem számít annyira a külső, mint a fiúknak. Az érzelmi odafordulás, az érzelmi biztonságot sokkalta többre értékelik. És pont ezért inkább még lejjebb is adják a külsőleges elvárásaikat, hogy a párja még véletlenül se kacsintson kifelé, és érezze úgy, hogy megfogta az isten lábát.
Ja és ha az a bajod, hogy rondának tartanak.. Mindegy hogy hogy nézel ki, aki ronda az ronda a szép és a csúnya szemében is. Ennyi. Ettől aztán nem kell hátast dobni a szépektől, mert egy picivel sem biztosabb az, hogy inkább "lerondáz", mint az előnytelen külsejű kolleginái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!