Leszbikusok Figyelem . Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Hogy csábítsak el lányokat? hogy viselkedjek vagy miket mondjak?2013. dec. 11. 19:42
1/7 anonim válasza:
1 randin ? vagy ismerkedésnél ? vagy sexre való csábitásra gondolsz ?
2/7 A kérdező kommentje:
a szexre, vagy megismerni
2013. dec. 11. 21:23
3/7 anonim válasza:
Fiú vagy? :D Nem értem... leszbikus lányokat akarsz elcsábítgatni, vagy csak az mi segítségünket kéred?
4/7 A kérdező kommentje:
nem én lány vagyok és leszbikus.
2013. dec. 12. 15:19
5/7 anonim válasza:
A legkönnyebb a netes társkereső. A legtöbb helyen szexpartnert keresnek. (Tapasztalat, nem egy leszbikus társkeresőn voltam már fent... Én tartós kapcsolatot kerestem, de sokan írtak rám egyéjszakás kalandok reményében.)
6/7 A kérdező kommentje:
de a társaságomban lévő lányokat szeretném meghóditani
2013. dec. 12. 17:48
7/7 anonim válasza:
Ha közöttük nincs leszbikus/biszex, akkor elég nehéz lesz elcsábítani őket. Ha van, akkor meg hívd el az egyiket valahová randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!